Depresia u žien

Príspevok v téme: Depresia u žien
Zuzi_

Som študentkou psychológie a píšem diplomovku o skúsenostiach žien s depresiou.
Ak máte skúsenosti s depresiou, alebo viete o niekom inom, kto sa borí s tymito problémami rada by som sa s vami porozprávala sa na túto tému.
V prípade akýchkoľvek otázok o samotnom výskume a jeho priebehu ma prosím kontaktujte na maili: zuzana.hollosyova@gmail.com. Ďakujem.

Zuzi_

dakujem za tvoj podnet LMarika. Skusim sa na to pozriet. No moj vyskum sa vsak viac ako pricinami zaobera prezivanim zien s depresiou :)

LMarika

Nezabudni tam dopisat, ze depresia sa moze dostavit nielen z psychickych pricin, ale aj z telesnych. Bolo vedecky dokazane, ze sa moze vyskytnut u ludi s intoleranciou na fruktozu, ktori o tom, ze maju tuto chorobu, este nevedia a konzumuju privela fruktozy. Akonahle fruktozu vylucia, niet uz co na psychike liecit a riesit. Najdes o tom odkazy na roznych nemeckych strankach, nebudem davat linky, aby sa mi nevymazal prispevok, lebo su to stranky, na ktorych sa prezentuju lekari vykonavajuci dychovou skuskou testy na F. I. Ja som citala knihu Fruktoseintoleranz, tam je to tiez napisane, tenka knizka, dostat ju v rakuskych lekarnach.