Aké máte skúsenosti s výrobkami z ovčieho mlieka? Aký máte na ne názor? Kupujete ich?
Výrobky z ovčieho mlieka
Preco to uvadzam? Je rozdiel pit mlieko ci vyrobky z mlieka v zimnych mesiacoch, kedy su zvierata ustajnene a prijimaju spravidla len suche seno atd a nechodia von na pasu a nie su na slnku. Taketo mlieko ci vyrobky z neho skor skodia, ako pomahaju. Je ale zname, ze mlieko z krav, oviec, kozi atd je NAJKVALITNEJSIE a NAJZDRAVSIE !!! vtedy, ak zviera zerie prirodzenu, zivu potravu na koreni a je vonku, t. j .na vzduchu, dennom svetle, slnku !!!
hanka9,
vieš povedať aj kde konkrétne to takto robia? A ty teda nekonzumuješ ovčie produkty?
Daju nazov "MAJOVA BRYNDZA" a ludia naletia a kupuju, vsak... a predajca si medli ruky, ze sa konecne zbavil starych zimnych zasob tovaru a este aj zaraba na sprostych dovercivych, vsak...
A viete mi poradiť nejaký obchod, kde ich zoženiem v okolí Nových Zámkov alebo Nitry?
Ja si rada kupujem čerstvú ovčiu parenicu namiesto tej klasickej balenej kravskej. Rovnako aj bryndzu najlepšie čerstvú ovčiu nepasterizovanú, pretože to je pravá bryndza narozdiel od tej z veľkopredajní, v ktorej je veľký podiel kravského mlieka, pritom cena je pomerne vysoká, keď zohľadníme fakt, že klasické mlieko je oveľa lacnejšie než ovčie.
aj my kupujeme priamo od známeho z jedného liptovského salaša údený 100% ovčí syr a nepasterizovanú bryndzu - absolut top bio - elixír zdravia! práve sme dostali prvý syr a bryndzu, už sme a nevedeli dočkať
Syry,jogurty,žinčica,...bryndza-kupujeme,konzumujeme,zdravé,najmä tá májová nepasterizovaná,plná probiotických baktérií,nakúpte,rozdeľte,zamrazte-v zime akoby ste našli a aj jedzte.
kupujem, chutia mi viac a mam z nich lepsie pocit