Ahoj baby, máte niekto skúsenosť s ošetrením, ktoré zpevnuje intimne zenské partie? Mam s tym uz roky problem a neviem si rady. :( dakujem za kazdy nazor!
Intímne partie!
Fuuuuuu tak toto veru neviem ci dam :-))) Fotky asi nie, nehnavaj sa ...
pasik
Ahoj prepac ja som bola na dovolenke. Tak ako? Uz mas kolko sedeni? Vies mi poslat fotky? Na mail? Nechcem aby to znelo uchylne ale vies, bolo by super vidiet pred/ po :).
Laura kraska, tak ja mam uz vsetky 4 sedenia za sebou, jupiiiiiii. Perfektneeeeee, urcite chod vyskusat a daj potom vediet :-). drzim palce
pasik, ahoj no ako??? Aky je efekt? Ja som sa stale neodvazila ked si to predstavim :(
v interkliniku som bola. oproti auparku. hej taka pani to robila, tiez si neviem predstavit muza :-))) Kludne ti napisem ked budem mat za sebou vsetky 4 sedenia. ozvem sa :-)
Po jednom sedení vidíš už výsledok? To vážne? A kde si bola ak to nie je nijak tajne? A robila ti to teda zena ano? Lebo muza si teda neviem predstavit :) :) hihi. Pojdem aj ja teda, uvidime aky zazrak spravia.
Laura kraska - tak musim ti napisat. ja som uz bola na prvom sedeniiiii. Bolo to uplne v pohodicke, ziadny stres. Bala som sa, predsa je to take neprijemne, ale hrozne fajn baba to robila ... Musim prist este 3 x a normalne akoze vidim vysledok aj po prvom. Strasne sa tesiiiiiim :-)))
pasik
Ahoj, ešte nie, iba som o tom vela citala. Ale myslis si ze to naozaj funguje? Pochybujem o tom...
ahoj, myslis protege intimu, nieco take? ja tiez o tom uz dlhsie uvazujem, citam, zatial som sa neodhodlala :( Ale teraz pred letom to chcem urcite absolvovat ... dam vediet kam potom pojdem. bola si uz niekde sa pytat ?