Baby mám otázku. Môj priateľ si zase stále pozerá kolegyňu, každý druhý tretí deň...Z jeho chovania by som si toto nemyslela nikdy. Je ku mne milý, stále mi vraví ako ma ľúbi aká som žena jeho života atď. Mali sme ale menšiu krízu a ja som sa mu prihlásila na FB kukla činnosť a všade ona..Keď som s tým na ňho vyšla povedal, že ho absolútne nezaujíma a že si ju stále nekuká. Ale pravda je však iná. Ja sama nechápem či je to normálne alebo ako sa mám k tomu postaviť. Lebo nemyslím si, že je to v poriadku keď si niekto takto intenzívne pozerá opačné pohlavie. Poraďte čo by ste robili..:)Alebo ako by ste to vnímali
Priateľ si pozerá na FB kolegyňu
NIkdy som nechapala takto muzov,vedome zranovat svoje polovicky a ze si neuvedomuju co doma maju...ludia moji ja som mojmu uz take veci prepacila a to vsetko net,fb,a ine sracky...kokos...zberat si obrazky ,zien ,videa a pod...vsak kazdy ma zalubi ale stale sa citim na hovno,menejcenne...ale nevymaze ani za nic na svete
Asi skúsim na ňho to isté. Len zase opakovať jeho chyby mi príde nie správne... Ja som túto tému s ním otvorila, povedal že sa mu nepáči, že keby ju vidím v skutočnosti atď... Že ho nezaujíma, že jediná osoba ktorá ho zaujíma som ja..Atď..A raz sme boli žiť a bol mierne pod vplyvom a som sa ho opýtala či sa mu páči, že nech mi proste vysvetlí to konanie atď..A odpovedal, že osobnostne sa mu nepáči, lebo, že to je totálne namyslená žena atď...Tak ja už proste to zmýšľanie niektorích ľudí nepochopím, škoda len, že to je môj priateľ.. :/
Ahoj strawberry...skús urobiť presne to čo on a aby o tom vedel, ale nie z pomsty, ale zo zistenia, že mu na tebe záleží. Alebo mu povedz, že chceš pauzu, uvidíš jeho reakciu. Aspoň ja by som tak urobila, keby som vedela, že môj priateľ je posadnutý inou ženou.
JA ti tak poviem, NIEKTORÍ, nie všetci, chlapi sú svine, ktorí sú vo vzťahu , ale v skutočnosti by radi boli s niekým úplne iným, kto ich viac? priťahuje. A s tou súčasnou partnerkou sú, lebo si nie sú istí či by im to vyšlo s tou druhou.
Neodignoruj to, nemal by robiť to čo robí, ako keď si ju občas pozrie na FB tak ok, nie je dôvod robiť paniku, ale keď už má jej fotky v pc, tak mu nie je len tak ukradnutá. Viem, že ťa to sklamalo, bola som v podobnom prípade, ale ja vždy hovorím: karma ti to vráti.
Môžeš urobiť to čo som ti poradila (presne to isté čo on) alebo s a sním o tom otvorene porozprávaš, ale nemáš záruku, že povie pravdu, ale dá sa to zistiť. Nekontroluj ho veľmi, lebo len samu seba zraňuješ a si na pochybách. Najlepšie bude si to vyriešiť čím skôr.
za málo..
vieš niektorí muži dokážu milovať rovnako viacero žien naraz.
alebo jednu milujú pre jej povahu a druhú pre jej telo..
rovnako je to u žien, jedného dokážete milovať pre peniaze, druhého pre jeho vzhľad a tretieho pre jeho super povahu. píšem niektoré aby sa tu zase feministky neurazili že hádžem všetky do jedného vreca ;)
tvoj šéf: Nenaštve, ďakujem za názor. Ja to žial tiež tak vnímam... Len proste nechápem ako sa môže ku mne správať dokonalo a pritom byť do nej? Toto je pre mňa nepochopiteľné...
teraz ťa to možno naštve,ale poviem ti pravdu, Ona sa mu páči. Asi je do nej..Keď sa nejakému chlapovi nejaká baba páči tak si ju prosto obzerá. Možno nad jej fotkami aj masturbuje ktohovie..
ako nepíšem ti to aby som ťa naštval ale píšem len to ako to cítim ako chlap. Proste keď by som mal kolegyňu ktorá by sa mi páčila tak by som ju tiež vyhľadával na FB a obdivoval jej fotky. No neviem či by som to robil aj keby som mal vzťah... asi záleží aký vážný vzťah by to bol. Ináč nevidím dôvod keď idem nato logicky dívať sa často na fotky svojej nejakej kolegynky. Takže je ňou asi trošku posadnutý..
sorry ale fakt ti to píšem mysľou muža.
a ďakujem Vám za názory a za čas :)
Práveže on mi ju dal tak viac do pozornosti...Ja som o nej ani nevedala..A nezaujímalo ma to, lebo som mu 100% verila ..A samozrejme, že som mala výčitky, že som mu tam šla ale dohnal ma do toho sám on.Mal fotku pri jej kontakte atď..Čo ani vlastne pri mojom tč nemá :D Potom po pridaní našej spoločnej foto na FB si ju vymazal atď.. A som celkom aj rada že som tam šla lebo som sa dozvedela aj tu jeho inú stránku...A radšej teraz s pozornosťou ako po rokoch byť totálne prekvapená koho mám doma. Len ja to zo svojho postavenia absolútne nechápem, lebo už keby si pozerám sústavne nejakého chlapíka, tak tomu môjmu by som už nevravela, že je najlepší muž akého môžem mať atď...Už by som asi myslela na niekoho iného...
Robi to aj moj,a ine veci robil aj horsie,neviem to je proste taka uchylka....neviem si to vysvetlit,aj foto si stiahol...proste ak ta ma rad...ta nepodvedie,popripade skus si aj ty nieco stiahnut a dat na plochu niekde na comp nech vie ,ze to nie je priemny pocit
A nehovori nejak o nej casto? Nepoznas ju? .. Ked hovoris ze je k tebe mily a pozorny, tak zatial myslim nemusis mat velke obavy. Skus si vsimnut ked nieco o nej hovori akym sposobom to povie. Asi uvidis az casom. Ale myslim ze je dost velka blbost liezt priatelovi do fb bez jeho vedomia..