Prosím poraďte mi niečo..
(Mam 17)
Pred mesiacom som sa začala "zdravo stravovať" teda aspoň sa snažím.. nejem pečivo, vyhybam sa muke, nepijem vela mlieka, nejem cukor, solim čo najmenej, jem viac zeleniny a ovocia.. atd...... asi pred 2 tyždnami mi strašne začali vypadávať vlasy, ale je to važne hrozné.. najviac ked si ich češem (snažim sa čo najjemnejšie.. ale zrazu sa mi robia strašné guzle..) a mam ruky plné vlasov ked si ich umyvam..
Kúpila som si už aj žihlavovy šampon, brezovu vodu, žihlavovy čaj, mam aj žihlavu usušenu na preplachnutie vlasov vyluhom.. ale nič nepomohlo..
beriem 3x do dna po 4 tabletky chlorely na pečen pretože ju mam preťaženu ako mi povedala odbornička ale podla mna toto s tym vobec nič nemá spoločné...
nikdy mi vlasy nevypadavali, ked tak pri česani aj to len par vlasov a teras .. už ich mam riedke..
snažim sa neumyvať často takže si po dvoch dnoch davam vlasy do gumičky ale stači že mám cop pol dna a ked rozpustim tak so poguzlené a pri česani mi je až do plaču
vlasy si farbim od 15rokov každý mesiac-2 a vačšinou je to stale ina farba .. viem že som poriadne hlupa že som to robila ale proste... vždy ked sa mi niečo zlé stalo mala som chuť zmeniť sa .. ale tento rok som s tym prestala a farbim si už len na jednu farbu a vypadavať začali asi mesiac po farbeni.. odkedy vypadavaju som ich nefarbila
nepreživam stres ani problémy v rodine.. takže kvoli tomu to nie je..
fakt nechapem čo može byť dovod... čo myslite že mi pomôže? fakt už neviem čo mam robiť zvažujem navštevu lekarky ale práve mi začína prax a nechcem vymeškať...
prosim poradte.
:((