Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Urazky a nadavky zo strany priatela

Príspevok v téme: Urazky a nadavky zo strany priatela
nika80254

Ahojte. Mam Problem s mojim priatelom. Mame vztah ktory je zatial cerstvy a trva len tri mesiace, no za tie tri mesiace sme sa uz stihli dost pohadat, a to len pre to lebo priatel neznesie ak ma niekto voci nemu vyhrady. Vzdy mi povie ze ho len poucujem. No ide o to ze mam vyhrady voci tomu ako ma velakrat podcenuje, a ked sa pohadame ja sa snazim mu vysvetlit Co mi na nom vadi a v tom on zacne hned s urazkami a nadavkami Typu aka som Niekedy sprosta a uz mi aj vulgarne povedal nech idem do p... vtedy ma to aj rozplakalo a nakoniec sme sa sice udobrili no podobne hadky pokracuju aj dalej. Stale mu vysvetlujem ze ja mu nechcem zle a musi sa naucit kritiku prijimat ak je pravdiva a nie mi vulgarne nadavat no vzdy som iba ja ta ktora ma nejake vyhrady. A uz vonkoncom nemam rada ak pri hadke vytiahne ze jeho byvale priatelky voci nemu nemali vyhrady. Poradte mi prosim ako mu inak dohovorit. Lubim ho a nechcem sa stale hadat

nika80254

Nemozem povedat ze sa postarat nevie. Stara sa az prilis, no ak sa jedna o moje vyhrady k nemu tak je ohen na streche. Vsak je aj pozorny a dava mi najavo ako ma lubi, no Niekedy mi to tak nepripada ze by ma lubil. Nedavno som mu to aj povedala a ako vzdy uz bolo zle. Vraj si mam najst druheho a on druhu. Pri udobreni potom povedal ze to Vsetko vravi len od nervov. Hm neviem no. A to mame ist v auguste na spolocnu dovolenku do Chorvatska. V pripade ze sa nepozabijame dovtedy.

[zruseny37]

Žiaden čas nepomôže. Ak ti nadáva do sprostých a to ste spolu len 3 mesiace, tak to nie je na dobrej ceste.

nika80254

Uz mi slubil ze to zmeni no Akoby zatial nic. Neviem kolko casu mu mam este dat. Najviac ma hneva ked zatiahne do Nasej hadky jeho byvale. To ma vie urazit najviac.

[zruseny37]

Budem sa opakovať, ako vo všetkých podobných témach. Chlap, ktorý si nevie vážiť ženu a adekvátne sa správať, za to nestojí. Urči sa priority a podľa toho sa zariaď. Keďže je to čerstvé, tak sa ti z toho vzťahu ľahšie odíde teraz než po rokoch.