Počurala som sa v sne aj v posteli

daniela2

Takéto nehody sa stávajú v dôsledku vyčerpanosti. Jednoducho si tak unavený/á, že aj naliehavú potrebu Tvoj mozog zrejme po deficite spánku nevyhodnocuje ako realitu na bdenie, ale ako sen.
Lepšie dodržiavať režim dňa a dopriať si dostatok spánku. Celkovo sa menej stresovať a žiť pokojnejšie.

Lpl

Stalo sa mi pred týždňom to iste neviete mi poradiť ako sa s tým zmieriť po prípade čo robiť dosť som z toho mimo a neviem na to prestať myslieť ďakujem

Cherry

Nerobila by som z toho takú kovbojku. Stalo sa. Nikto o tom nevie. Nerieš a hoď to za hlavu. Hlavne nad tým zbytočne nefilozofuj lebo si to ešte privoláš. Pokiaľ sa to nebude opakovať neriešila by som to. Môže sa stať.

ahjajjaj

Ahoj Dada, si snáď dosť veľká a vieš vyprať plachtu aj to dať vysušiť. Z jednej situácie nerob vedu, ale keby sa Ti to začalo diať častejšie, povedz rodičom, nech Ti dajú vyšetriť moč.

Dada39

Ja mám 15 rokov a dnes ráno sa mi sníval sen že na mňa niekto strieľa. Keď som sa prebudila zobudila som sa komplet mokrá . Hanbím sa to povedať rodičom .

chorecrevo

Ked som pracovala v hoteli, robila som upratovacku, tak sa obcas stalo, ze sa aj dospely clovek to... Niekedy staci fakt malo. Napriklad pocas dovolenky to mladez trosku pred sapnim prezenie s alkoholom a prihodi sa aj taketo :) Netreba robit z toho paniku, ked sa ti to stalo iba raz. Vsak sa ti to nedeje kazdy den, tak si uplne v poriadku a si zdrava a normalna. Od toho moj fotrik horsie dopadol, ked bol ozraty. Ostal na hlavnom namesti sochu, prichytili ho policajti a dostal pokutu 50 €. To fakt radsej mohol do tej postele:) Ale nie, on si najdrahsie "wc" vybral v celom meste:)

WHISPER

mne sa to minule stalo :-D :-D lebo som nešla na wc pred spanim, pritom som vypila vela vody čo ma smädilo.. a iba sa mi sníva že som na wc sla.... a zrazu ma vytrhne zo spánku a ja pošťatá :-D :-D
no čo už.. a to mam 30

neviem prečo som sa nezobudil skor, som bola velmi unavena asi..

Livia Lasicka

Určite to nieje až tak v norme ale to samé sa mi prihodilo cez víkend. Boli sme s mojim priatelom na návšteve. Alkohol som nepila bola som šofér. Pojedla som však dosť ovocia vypila dosť minerálky,a chodila často čúrať a bola aj pred spaním. Sama nechápem prečo som sa zobudila že mi treba, ale až potom čo ma chladila mokrá plachta a bielizeň. Priatel to tiež nepochopil.