Pacim sa mu, ale cas sa krati a ja by som rada vedela na com som

Príspevok v téme: Pacim sa mu, ale cas sa krati a ja by som rada vedela na com som
Allie

Ahojte potrebovala by som jednu radu. Velmi by som vam bola za nu vadacna!Ide o to,ze sa mi paci moj kolega a zistila som ze aj ja jemu, ale napreduje to velmi pomali az sa bojim,ze to nestihne nikde dospiet.V lete sa nebudeme vidiet a ostava len mesiac aj kusok co je malo casu. Velmi decentne sa dvori a ide na to velmi opatrne! To,ze sa mu pacim viem isto.Dokazi vam tu nebudem rozoberat to by bolo zdlhave. Mozno by som dodala len tolko, ze minule vyzvedal ci nemam priatela, takym tym nenapdnym sposobom aj ked podlamna na nieco take sa neda moc nenapadne spytat. Potrebovala by som radu,ze ako mam respektive ako mozem daleko zajst aby som ho nevyplasila.

Dakujem

liberta25

nerob z toho dramu a kludne mu to tykanie navrhni. ani jednemu vam kvoli tomu nos neodpadne ;). a mozno sa konecne veci pohnu vpred.

Allie

Robime spolu rok, ale on nieje moj priami kolega... Nechcem to tu konkretizovat, ale on ako keby robil na inom pracovisku a preto sa ani nevidime tak casto. Kazdopadne ziadna z mojich kolegyn si s nim netyka az na jednu co je tam uz dlshie a ktora je moj rocnik a aj tak ona mu navrhla tykanie. A ja ako zena by som mu mala potykat co sa tyka bonotonu. Kedze nieje vyrazne starsi a nieje ani moj nadriadeny, tak sa ocakava odomna aby som mu potykala.A on ako gentleman by mal cakat.Takze moznoze to bude ten zlom, ked mu potykam...neviem...

tvoj šéf

ako dlho spolu robíte? Už ste si mali dávno potykať na začiatku. U nás je bežné že noví kolegovia si automaticky hneď pri zoznamovaní potykájú s nastúpujúcimi kolegami a kolegyňami. Prečo si stále tykáte? Asi keď si tykáte tak on nemá záujem, ináč by si s tebou už na začiatku potykal ak by si mu bola sympatická. Je to celé divné..

Allie

Ide o to,ze on je znacne starsi odomna a tiez je pravda,ze si stale este vykame, takze myslim, ze by som mu mala uz konecne potykat :D Len, ked v tom vykani je urcita noblesaa mne sa to hrozne paci:D No neviem ci bude stacit to, ked si s nim potykam na to aby sa odvazil na nieco, lebo koniec koncov na tom nic nieje. Ja viem,ze by som mu to mohla nejako dat najavo, len otazka znie,ze ako. Ako mu to mam dat tak najavo aby som to neprepiskla a aby to zaroven bolo zenske?
A ano budeme od seba 2 mesiace co zas nieje tak dlho, ale mne to pride take, ze ak sa to nedoriesi teraz tak vyprcha to caro zatial. Neviem ci by ta prestavka prisla vhod i ked ja by som nanho cakala aj dlhsie :) A tiez nieje iste, ze budem pokracovat v tejto praci takze preto je to take akutne...

Neznamy2015

Ako to myslis, ze v lete sa nebudete vidiet? Budete od seba par mesiacov(2-3)? Ved potom sa znova zacnete stretavat v praci, nie? Je nutne to naozaj takto tlacit?

liberta25

tak, ako sa cas krati tebe, krati sa aj jemu. takze, ak je on hanblivy, budes musiet urobit nejaky prvy krok ty, niekam ho pozvat napr. ak hanblivy nie je a naozaj ma o teba zaujem, potom si aj on plynutie casu uvedomuje a pravdepodobne nejaky krok v dohladnej dobe urobi. mozno mu nejako milo naznac, ze ma u teba sancu, aby sa cim skor osmelil.