Moje zdravotne problemy, prosim poradte

Príspevok v téme: Moje zdravotne problemy, prosim poradte
silence

tak po prve - 2 tyzdne mi meska menzes. Napriek tomu mam uz vyse tyzdna priznaky, akoby by kazdu chvilu mal dojst - mierny tlak v podbrusku, bolest krizov, strasne chute, nervozita - proste presne tak ako to mavam vzdy pred menzesom. Po dalsie, chodim cikat aj 2x za hodinu, aj ked toho pijem malo. Niekedy vycikam toho fakt malo...ale nic ma pri tom nepicha, nic ma nepali. A po tretie, stale ked sa napapam, v crievkach sa to poposuva a uz utekam na wc...mam teraz aj dost stresov kvoli skole, tak sem-tam staci pomyslenie na skusku a uz bezim na toaletu.

Znakom coho mozu byt tieto skutocnosti? Podla vas. Tehotenstvo to snad nebude. Milujeme sa s priatelom malo, co znamena, ze na posledy tesne po poslednej menstruacii, vzdy pouzivame ochranu-kondom a nikdy "to" neurobi do mna. Dakujem za Vase nazory.

makiki

ahoj prosim poradte mi .. mam taky problem v poslednom case ma bolieva , mam pocit palivosti a svrbenia.. neviete cim by to mohlo byt?? dakujem

pepko

Ahoj
Ak ti nebude tvoj gynekolog vediet pomoct, alebo ak to bude komplikovane a ak nebudes tehotna kontaktuj ma na mail> porubsky143@gmail.com a urcite ti budem vediet pomoct, pracujem s gynekologom.

qiu

Ahoj. tvoj broblém je typický pre študentky: stres málo oddychu, vnútorná nervozita urobia svoje. Posun menštruácie je jedným z nejčastejších následkov. Skus sa tak nestresovať zo skúšok a všetko by sa malo vrátiť do normálu. Ale môžno by nebolo od veci navštíviť gynekologa a povedať mu o tom môže to byť aj nejaký zápal.