Nosite doma podprsenku?

akinom007

Kedze mam mensie prsia tak do prace a vseobecne von nosim PUSH UP podprsenky.
Na doma nosim na "uvolnenie" a pohodlie taky ten typ "light push up" take tie s tesca ktore ja nazivam "tenke"

mariamacz

Holky a ženy- meli ste uz takoveho pritele ci manzela ktoreho doslova Vase podprsenky rajcovali. Ten muj je se mnou chodi i kupovat, skousi v kabince, pripadne si nataci videa jak si oblikam a svlekam. A nekdy jsem ho prichitila jak s mojimi podprsenkami masturbuje.

Kýčera

Nuž my,čo máme malé prsia,tieto problémy nemáme,a až v zrelom veku vieme vyťažiť z nedostatku prednosť.Mám rôzne druhy podprseniek a tie striedam podľa nálady,ale najviac času som hore "bez";nič ma neobmedzuje,nič mi nevisí,nemám žiadne reakcie od ich nosenia.Doma zásadne bez,len nie vtedy ak máme návštevu,ale často som bez aj vonku,ak mi nepresvitajú bradavky.No a vy sa prečo hanbíte?Za to,že ste sa predbiehali v rade a bolo vám udelené viac,za to sa naozaj nemusíte!

verutak

predsa v posteli pri sexe tvoje prsia vidi tak ci tak, mate spolu deti, preco trpis komplexom pri vlastnom muzovi? ak by ta mal rad iba vtedy, ked by si bola bezchybna, to by nebolo velke stastie, nemyslis?

Moireal

Ja podprsenku nenosim iba ked cvicim. Ale ja mam asi v tomto smere geneticke stastie...
Ale baby co maju male prsia..tam ozaj nevidim dovod nosit podprsenku, citala som, ze prave vdaka podprsenke prsia ochabuju a su nachylne na rakovinu...