Zeny, co uz mate po porode a tie prsia uz niesu take ako predtym nosite doma podprsenku? Chcem sa muzovi pacit, ale mam ten komplex, ze mam ovisnute prsia a doma proste podprsenku nosit nemozem, chcem pohodlie. Ako to riesite?
Nosite doma podprsenku?
A co keby si si dala sportovu podprsenku? Ta je pohodlnejsia ako klasicka.
A asi tak pred 5 rokmi.
Nie, mariamacz uchyla doma nemame.
Akinom pytala sa zien po porode.
Kedze mam mensie prsia tak do prace a vseobecne von nosim PUSH UP podprsenky.
Na doma nosim na "uvolnenie" a pohodlie taky ten typ "light push up" take tie s tesca ktore ja nazivam "tenke"
Nuž my,čo máme malé prsia,tieto problémy nemáme,a až v zrelom veku vieme vyťažiť z nedostatku prednosť.Mám rôzne druhy podprseniek a tie striedam podľa nálady,ale najviac času som hore "bez";nič ma neobmedzuje,nič mi nevisí,nemám žiadne reakcie od ich nosenia.Doma zásadne bez,len nie vtedy ak máme návštevu,ale často som bez aj vonku,ak mi nepresvitajú bradavky.No a vy sa prečo hanbíte?Za to,že ste sa predbiehali v rade a bolo vám udelené viac,za to sa naozaj nemusíte!
predsa v posteli pri sexe tvoje prsia vidi tak ci tak, mate spolu deti, preco trpis komplexom pri vlastnom muzovi? ak by ta mal rad iba vtedy, ked by si bola bezchybna, to by nebolo velke stastie, nemyslis?
Ja podprsenku nenosim iba ked cvicim. Ale ja mam asi v tomto smere geneticke stastie...
Ale baby co maju male prsia..tam ozaj nevidim dovod nosit podprsenku, citala som, ze prave vdaka podprsenke prsia ochabuju a su nachylne na rakovinu...
ja doma nenosim podprsenku a tiez mamprsia dost ovisnute,lambadu tu mam rada ale tiez ju doma nenosim
Tak si idem kupit tie lambady na doma. Super pohodlne riesenie. :)