moja druzka ma chut na sex v trojke! a to s 2 muzmi naraz,pricom jeden z nich to mám byť JA.Je to normálne podla VÁS????????
Sex v trojke
Zalezi od teba, ak ti to nebude vadit tak potom to skus, ale na oplatku chci ty od nej sex ale s este jednou zenou ci bude ona suhlasit : )))
no, mne sa tiež tá myšlienka páči, ale viem, že môjmu priateľovi by sa nepáčilo, že si len tak sexujem aj s druhým chlapom.. ja si to nechávam len ako fantáziu, možno niekedy v budúcnosti, ak to bude vhodné to aj vyskúšam... ale myslím si, že v trvalom vzťahu mladých ľudí by to narobilo viac zla ako dobra. toť môj názor.
no uvidim co bude dalej,necham sa prekvapit,cakam na dalsie rady od vas
podla mna ano..ved kazdy ma nejake sny v sexe..ja by som to tiez niekedy chcela vyskuisat:)!! teda etraz hovorim ze by som chcela ze to moze byt super no neviem ci by som mala odvahu to urobit..no co sa tyka z druheho hladiska ze ci by si ziarlil keby tam bol dalsi muz..to aj mne by vadilo keby som bola s priatelom v trojke s nejakou zenou a on by s nou nieco robil..no neviem ....
ja by som asi do toho nešiel, ale na druhej strane aby do toho potom nešla ona bez teba, keď na to má chuť....