moja druzka ma chut na sex v trojke! a to s 2 muzmi naraz,pricom jeden z nich to mám byť JA.Je to normálne podla VÁS????????
Sex v trojke
ja si myslim ze aj sex v trojke ma svoje čaro
nevera s povolenim - chudacik - lutujem ta...
mas pravdu poslala by som do teplych krajin aj ja...
keby po mne chcel moj chlap ist do trojky aj s inou zenou, tak by som mu odhryzla celeho aby si uz nikdy nezasunul, to je trhlina vo vztahu - niekto na to ma naturu niekto nie, ale keby mi toto moj chlap navrhol hned by som si myslela ze ma tak nemiluje a v sexe som slaba jak nikto ze chce tam niekoho tretieho...
hana_ba a sisinka, máte pravdu. A váš názor je pravda. Sisinka napísala si presne to, čo by som napísal aj ja. Je to choré a ľudia vy ste nedospelí. A to že je 21 storočie a čo keď nech aj 35 ale keď milujem niekoho tak nechcem sex s niekym iným...A ak je to mimo vzťahu budiž, ale vo vzťahu to nieje možné, to potom nieje láska a ako to može utužiť vzťah??? Boha ľudia vy ste chorí...
No to normalne urcite nie je... Chore, zvratene ..
jeden z nazorov ..
no my sme to v trojke skusili,bol to darcek k manzelkinym narodkam,nas vztah to utuzilo a dokonale som sdalsim chlapom urobili mmoju manzelku
hana_ba ma pravdu.v dnesnej dobe su uz vsetci taki zvrateni ze o par rokov uz normalne vztahy nebudu fungovat vobec ale kazdy bude je... s kym chce a kedy chce.ved laska je o tom ze su spolu 2 ludia ktori sa maju nadovsetko radi a ziadny treti alebo stvrty tam nema co robiz.ak to niekto vyskusal tak urcite nemoze povedat ze sa navzajom lubia...to je moj nazor a som presvedcena ze je spravny lenze vela z vas uz nepozera na to co je spravne ale na to ako si co najviac uzivat
:-))))))))))))))))))))))
Ach ludia zlatiiii.Mat tak hlupy nazor,ze co nevadi,to je normalne-mozu mat fakt iba hlupaci,ktori nerozlisuju dobro od zla,spravne od nespravneho.Media vas vsetkych poriadne masiruju a hlatate tie zvasty v sucasnych casopisoch :-)))))Prosim vas,zamyslite sa trosku.Ochvilu bude normalna aj pedofilia,zoofilia,gerontofilia...ved komu to vadiiii.Sex je intimnou zalezitostou muza a zeny,ktori sa lubia.Koniec.Bodka.