Aký šport hráte pre zdravie a štíhlu líniu? Ja cvičím doma, ale chcela by som skúsiť golf. Hráte niekto golf? Mám ísť do toho?
Aký šport robíte? Skúsili ste golf?
golf je skvely!
Všetci čo tu tak píšete o golfe neviete o ňom nič , golf nie je pre starcov je to makačka ! Naučiť sa poriadny švih je umenie treba zodvihnúť riť od monitoru a prísť na driving range :)
Ja sa ťa najskôr spýtam čo ťa oslovilo na golfe? Myslíš si, že si pri ňom udržíš štíhlu líniu?...
Golf je pre bohatych starcov aby sa pri nom predvadzali pred svojimi o polovicu mladsimi priatelkami.
golf je skor taka prechadzka, turistika po rovinatom terene :D navyse si myslim ze asi nebude uplne pre kazdeho, co sa financii tyka (vybava nieco stoji, asi aj clenstvo v nejakom klube, vstupy na green...) na liniu skus bud posilnovat, tancovat, behat, bicyklovat, korculovat, rozne cvicenia ako crossfit, trx, bosu lopta, step aerobic a podobne veci, pri ktorych sa ti aspon trosku zvysi tep :D
ani ja golf nepovazujem za sport
hrat golf a tvarit sa ze sportujeme je podobne ako hrat sach..
golf podla mna nie je najvhodnejsim sportom pre stihlu liniu :-) (ale vzdy lepsie ako sediet doma na zadku...)