Prsia, cvicenie, PMS, menštruacia a sex

Príspevok v téme: Prsia, cvicenie, PMS, menštruacia a sex
3&84649Kristina

Ahojte, prosim vas o radu, aktívne cvicim s mensimi vahami do 50kg, asi tak od januara.. Odkedy som začala zmenšili sa mi prsia, ďalší problém je, že neviem či sa mi cvičením menstruacia upravila, alebo nie, odkedy cvicim som ju mala dvakrát, vždy prišla na 35deň.. Mám 16 rokov, bojím sa ešte prejsť na antikoncepciu, zmiernili sa mi aj PMS niekedy ani necitim, keď mám dostať menstruaciu. Znervóznuje ma ked mi to meská, jednak zijem sexualne, ale samozrejme na moj vek iba sem tam mozno 2x do mesiaca a to so zodpovednym partnerom a s kondomom s tym ze sa neurobí do mňa. Tentoraz som uz uplne pod stresom, a viem ze aj vdaka tomu teraz meška, neviete kvôli čomu by to mohlo byt? Alebo ako too zmeniť? Sex som mala raz a s takym pristupom aky som poznamenala vyssie..

RPCB

stačí len:
1. sexuálne nežiť (je to v tvojom veku aj tak predčasné)
2. menej cvičiť (s menšími závažiami)

a nemáš žiaden problém

sewie

tym bezpecnym sexom som nemyslela ze ho mas mat tak casto ako sa da, ale len ze nech je vzdy s kondomom atd a potom nebudes mat dovod stresovat:D

sewie

Kristina(predpokladam ze to bol koniec tej prezivky:)) ja tiez casto cvicim a mestruaciu mavam tak na 32-33 den. Navyse v tvojom veku je nepravidelny cyklus normalny. antiku by som si nedavala-je to nebzpecne svinstvo a moze ti hodne uskodit... ked si nervozna z toho ci budes tehotna-na to treba len bezpecny sex...neviem uz ako dlho ho mas ale postupne sa ukludnis...ja som po prvom sexe bola tak nervozna ze mi mentsruacia prisla asi az na 7 tyzden a to ma skoro porazilo a robila som si asi 3 tehotenske testy:DD...ale potom som si zvykla a uz tak nestresujem...
neviem kolko cvicis ale hlavne to neprehanaj-si vo vyvoji...s malymi prsiami ti zial nepomozem-moje boli male vzdy ale vobec mi to nevadi :)))