Väčšie brucho a stehná

Príspevok v téme: Väčšie brucho a stehná
simonecka_005

ahojte, chcela by som sa spýtať niekoho kto by mi vedel pomôcť . už dlhšie ma trápi väčšie brucho a tučnejšie stehná. nieje to ešte také hrozné niesom tučná ale tie kilá naviac mi vadia a chcela by som byť štíhlejšia a to sú také 3kg alebo 4 by som potrebovala schudnúť. zvyknem chodiť behať hlane ked je dobré počasie aj na cvičenie sa premôžem ale úprava stravy mi robí hrozný problém a neviem jesť stále zdravo a často zhreším večernou čokoládou :(

purplepink

Ahoj Sim. Tou vecernou cokoladou by som sa az tak netrapila, ved o com by bol zivot, keby sme si museli vsetko odopierat? Zaklad je prijem - vydaj. Pises, ze chodis behavat, co je super. Nepises ako casto. Pretoze ak si ides zabehat raz za 2 tyzdne, prip. menej to nestaci. Musi sa to stat sucastou tvojho zivotneho stylu. Ak je skaredo navstiv posilnovnu kde zaradis aj posilnovacie cvicenie. Ja by som to videla tak - zvys sportovu aktivitu aspon 3x idealne 4x tyzdenne. Napr. 2x kardio (beh, bicykel, stepper), 2x posilnovna - cviky zamerane na tvoje problemove partie. Ked zacnes pravidelne cvicit, vysledky sa dostavia, ale! nesmies sa nechat odradit prvotnym neuspechom resp. tym, ze vysledky neuvidis po tyzdni ci mesiaci. Stravu skus aspon trosku upravit, aspon zmensit porcie 5x denne, znizit prijem sacharidov (v podobe ovocia zeleniny), zvysit prijem bielkovin na budovanie svalovej hmoty. Good luck ;-)