Uz mesiac sa snazim schudnut. zdravo jem,orientujem sa podla poctu kalorii,hybem sa a cvicim.Pred 5dnami mi vaha ukazala 55,3kg,konecne.Cez vikend sme slavili v rodine 50tku -normalne som tam jedla-ziadne prezieranie a vcera ked som sa postavila na vahu mam zasa 57kg.Nechapem,to ked jdden vikend si nedavam extra pozor co dam do ust hned mi pojdu kila hore??
Snazim sa a potom zrazu zbytocne
Ak drzis dlho dietu a potom hned zacnes jest ako clovek co dietu nedrzi, telo si hned vsetku tu prenho ,,nadbytocu" energiu ulozi (lebo si prijimala malo kalorii a teraz, ked si prijimala viac ako zvycajne, telo malo moznost si ulozit zasoby lebo je zvyknute na chudnutie. To v skratke znamena, ze telo si ulozi co najviac tukov, aby potom neskor, ked budes na diete, mohlo vsetky tie ulozene tuky opat spotrebovat.. Proste aby malo z coho prijimat energiu). Takze ak si bola na diete kde chudnes a chces skoncit, mala by si postupne jest viac a viac az do odporucanej davky energie aby si zbytocne zasa nepribrala.
no pre mna tie dve kila znamenali vela:-D nuz co narobim...a jasne vazim sa vzdy rano nalacno
Kedy si sa postavila na vahu? Rano ci vecer? Spravne je rano, a ked si sa vysrala :D
Kašli na postavu, užívaj si život a žer všotko čo nezožere teba.
skus namiesto vahy pouzivat meter
2 kila mozu lietat hore dole kazdy den... moze za to napr vyssi prijem soli, alebo zle vyprazdnovanie... tiez mozes nabrat ked viac cvicis... ja odkedy som zacala cvicit pribrala som 4 kila a stravu som vyrazne nezmenila... tiez mozes nabrat pred menzesom... z necelych 2 kil by som si hlavu nerobila...