Dobrý deň, potrebujem poradiť nejaký výkonný a pritom cenovo priateľný mixér na smoothie. Niečo čo rozmixuje jablká, mrkvá, ľad, oriešky na kašu. Viete mi niečo odporučiť? :) ďakujem
Smoothie Mixer
ak len na smothie, tak staci malicky, ja mam hurom mini a uplne staci, dobre zvlada aj oriesky aj mrazene ovocie ked davam
u nas je tiez vitamix, vykonne kvalitne mixery kto vyuziva kazdy den na nieco urcite sa oplati zainvestovat
vitamix ma kvalitne mixery, ja mam konkretne model ascent od vitariana, nema problem ani s orieskami a tvrdou zeleninou
Zdravím, pri výbere toho správneho mixéru odporúčam prezrieť si články na internete. Existuje mnoho cenových hladín a každá má svoje špecifiká. Pozrite si napríklad tento článok www.testado.sk dajú sa v ňom nájsť mnohé užitočné rady.
Klarstein je podľa mňa zbytočne predražený... Máš mnoho porovnateľných produktov v obdobnej cenovej hladine - necenzurovane.sk ale osobne mi najviac vyhovuje Nutribullet od Delimano. Už ho máme nejaký rok a bezproblémový, dobre sa čistí...
ja mam uz tu spomenuty vitamix s30 a super je ze okrem velkej ma aj malu nadobku iba na smothie takze nemusite umyvat velku a da sa hned brat so sebou takze uplne super vec
Klarstein herakles :) mám a som max spokojná a je za super cenu na www.electronic-star.sk
Za seba možem odporučiť mixér Klarstein - Herakles. Je to najlepší mixér aký som kedy vlastnila
Ja som si teraz kúpila Nutri rocket má ho aj kamarátka videla som ho v akcii je šikovný a za dobrú cenu okolo 50 eur.Skús mrknúť na Klarstein.sk majú tam aj iné mixéry možno ti nejaký padne do oka
tak ak chces skutocne dobry mixer tak sa pozri na tento herakles od klarsteinu - klarstein.sk