zvacsenie penisu

nonameee

Prístroj na zväčšenie penisu - tonzes.com Použitie nie je nejako veľmi nepríjemné, ale je potrebné sa naučiť správne predpokladať. Správne nasadený je sotva citeľný. Odporúčam si po hodine nosenia dať 5 minútovú prestávku. Aby ste si všimli výsledky, musíte byť trpezliví. (Ja efekt vidím po mesiaci používam asi 4h každý deň raz za týždeň v stredu 12 h.) Neodporúčam spať v prístroji. Vynaložiť úsilie alebo sa prudko zohnúť často spôsobuje, že je potrebné znovu nasadiť. Po krátkom uchopení trvá nasadenie niekoľko sekúnd. Mikcia s nasadeným expandérom je nepríjemná a odporúčam vyzliekanie počas fyziologických úkonov. Na významné účinky je potrebné čakať minimálne 5-6 mesiacov (tak to naznačujú štúdie) Odporúčam veľmi, pretože je to jediná neinvazívna metóda, všetky druhy injekcií či implantátov sú rizikové (a tu je lepšie neriskovať).

johanes11

Presne tak, nenalette hlupostiam. Venujte sa cviceniu penisu a to Vam pomoze viac ako lieky co slubuju 7 cm za 3 dni... Ja som sa riadil podla -odkaz odstránený-

palo421

prosim vas poradte mi.treningove metody chcem byt chlap s velkym penisom.lebo ked kamarati hovoria ze maju 16cm tak ja som v uzadi

kiri

vygoogli si to. existuje operacia, pri kt. sa da predlzit o 2 az 6 cm, podla toho ako mas koren penisu, neviem podrobnosti, sorka.