Idem mat 14 rokov a mam dost chlpate ruky. V triede ich mam najchlpatejsie. Dokonca viac ako chalani :( vysmechy uz nechcem pocuvat. Depilacie sa bojim a holenie by to len zhorsilo. Neviete poradit UCINNY zosvetlovat za dobtu cenu ktory bude naozaj na 100% fungovat ? Dakujem za odpoved :-)
Chlpate ruky
Laser skus. Ten domaci.
ved si ich hol,čo je na tom ? aj ja si ich holím ,v puberte som začala len tak a holím doteraz ,už mi tam ani pomaly nerastú :Dnechápem čo by sa ti na tom malo zhoršiť ? to je to isté ako s nohami..
Skus odfarbovac na vlasy naniest na ruky na 5 - 10 minut a hotovo :) chlpky krasne zblednu. Hlavne ich nehol, lebo budes mat na rukach riadne strnisko pichlave.
preco myslis, ze by to holenie zhorsilo??? normalne si pravidelne hol ruky - ci zacnes v 14 ci v 18 je to jedno - na co sa trapit ..
Ja mam lepsiu radu, vyser sa na to :) vysmechy od 14-15 rocnych chalanov su na urovni 8 rocneho decka a tie by si mala mat total v pazi, kazdy ma chlpate ruky, pokial ti nerastie braday ruky by som neriesila :) videla som kopu bab ktore mali riadne chlpate ruky a co? Nic :) neohovarala som, nic som si nemyslela.... Je to uplne v poho, neries taketo sracky, na svete su ovela dolezitejsie veci na ktore prides ako to, ze mas chlpate ruky :)
Ja mám taký istý problém. Skús obyčajnú blond farbu alebo zosvetlovaciu na vlasy alebo obyčajný odfarbovač na hlavu:)