Mate niekto skusenosti s tymto pripravkom? funguje to?
Garnier roll-on
alessi dakujem moc pekne :) dufam ze aspon do toho leta nejake to kilecko zhodim :P diki este raz :)
lenočka, skus 90 dnovu rozlisovaciu dietu, ja som ju sice zacala len nedavno, ale ked som si precitala prispevky ostatnych chudnucich, asi to funguje... a co sa tyka roll-on, myslim, ze tym sa nechudne, len sa trochu napne pokozka a je hladsia, hlavne na dotyk, myslim, ze aj na pohlad - teda to je moja skusenost... drzim palce :)
dufam ze do leta zhodim nejake tie kilecka lebo som faaaaakt smutna z toho ako vyzeram :( ak viete este nieco co by mi pomohlo okrem tohto pripravku a cvicenia tak mi plosiiiim napiste :( moooc sa potesim :) kujeeem :)
no ja to ma tyzdnen..ale nebudete verit...ale mam 14 rokov a brusko mi spadlo za 7 dni o 2cm...joj keby ste vedeli aky som happy..:) no jasne nevahajte kupte si to...je to bozeeee
no ja som si to akurat dneska kupila tak uvidim co z toho bude :D bufam ze do leta budem ako princezna :D
nooooooo,tak toto by aj mna zaujimalo :) Ja sa tym natieram uz 3 dni a zatial nic :)))) Ale pravda je, ze ziadny pripravok nie je zazracny, hlavne sa treba hybat!