Strach z rakoviny čreva

Táto diskusia patrí k článku: Strach z rakoviny čreva
Strach z rakoviny čreva

V priebehu 4 rokoch mám problémy v určitých obdobiach - približne striedajúce 3-mesačné obdobie kľudu s obdobím nespočetných problémov. V roku 2011 v čase tehotenstva cca v druhom trimestri 05/2011 nastalo obdobie pokoja, až do 08/2012.

RNG

Travenie je vec dostatku kyswelin enzymov, mikrovlaknin a probiotik. A chybajuce sa daju doplnit, tj kyseliny proti kvaseniu v zaludku, enzymy a probiotika proti kvaseniua hnitiu v crevach. Mikrovlakniny treba brat na podporu probiotik, ktore si nestaci len nasadzat, ale ich treba az 1000 nasobne rozmnozit a krmit cely zivotzmesami mikrovlaknin, inac sa nam v crevach rozmozu ine, skodlive mikroby(kvasenie, hnitie, hnacky IBS, Crohn, ulcerativna kolitida)
Zialbohu bezni lekari v tomto nevedia velmi pomoct. Dokonca na palu, co je sposobene najma nedostatkom kyselin v zaludku predpisuju lieky na zastavenie tvorby kyselin, tj presny opak toho, co je treba.

sophie226

V poslednom obdobi mam neprijemny problem. Bolest v podbrusku, velka plynatost. Je mi to neprijemne, pretoze v skole musim stale odbiehat na wc. Asi 4dni som mala nafuknute brucho ako tehotna, bolelo, nafuklo sa aj po vypity vody. Teraz som obmedzila vela jedal, resp.jem len celozrnen suchare ovocie zeleninu a mäso na kokos.oleji. nic velmi mastne ani mliecne. Bojim sa uz cokolvek zjest. Zacala som uzivat psylium 1krat denne. Posledne dva dni sa mi pridali aj hnacky a stale mi skrka hlasno v bruchu. Raz som mala v stolici aj krv. Neviem ci to moze mat s tym suvis, ale pred takym mesiacom ma zacalo velmi boliet v konecniku, ani sadnut som si nemohla a plyny boli tiez bolestive. Chirurg hemeroidy vylucil. Citim sa ako hypochonder... hanbim sa ist lekarovi