Ahojte potrebujem vasu radu. S priatelom robime v De v hoteli. Uz druhu sezonu. K nam ku chyznym prisla pracovat veducej dcera je to hnusoba robio kazdemu zle, atd. Moja veduca je tez hnsuna robi mi napriek, pomaly sikanuje veduci hotela nevyresi nic aj keby otom vedel.. Plat mame nižší pretoze sme odmietli robit 6 dni w tyzdni chceli sme 2 dni wolno ako akzdy clovek v hoteli. Teraz mame plat 1034 eur netto, co je samozrejme malo. Do de sme prssli koli lepsej bduudcnosti, ale nie za takuto cenu. Vieme jazyk pomerne super, penazi je menej, najst si pracu v inej oblasti je tez nic moc lebo sme v chudobnejsje casti nemecka ako unas vychod.. Kmaoska mi radi oist do Rakuska do hotela kde robila ona, ze vraj je tam vsetko suepr a 100% by nas tam vzali.mam aj starch predsa co ak bude este horsie? plat 1400 netto.Isli by ste do toho?
Odist z De do Rakuska
kollektivvertrag.at
pod der kollektivvertrag - je dobre si precitat a vediet o tom ako zo zakona musia zamestnavatelia platit ... su tam minimalne mzdy podla pozicie -je to rozdelene na "skupiny" ..a vela ineho - ako musia platit nadcasy, dovolenky atd. .. v rakusku to musia dodrziavat a ked nie tak zamestnanec sa moze obratit na arbeiterkammer - oni sa v tom radi sprtaju a stoja na strane zamestnanca..
ak je normalny plat 1200 tak imho kludne mozu niekde ponukat 1400 nevidim v tom nic nerealne... akurat ze 1100 v cistom mesacne a este mimo velkych miest kde je vysoke najomne mi nepride nejako malo najme na taku nekvalifikovanu robotu
no stoji tam 1200 nie 1100 toje tez roudiel či?
boal min roku v lete
Alibaba ja mam veľmi dobrý prehľad o regiónoch! Lebo sa na nato.mozem priamo na ams.at pozrieť takže viem o čo ide
Ja sa s ňou nehadam len nech si nemyslia že tu budú o viac zarábať než v de pre mňa za mňa môže sem dôjsť a prajem jej to aby sa jej to vydarilo ja som iba napísala ako to tu je
Unternehmen: Landhotel Jagdhof
Unternehmenslogo
Dienstverhältnis: ArbeiterInnen/Angestellte (Dauerdienstverhältnis)
Berufsgruppe: Stubenmädchen/-bursch
Arbeitsort: 2353 Guntramsdorf
Arbeitszeit: Ganztags
Ausbildung: Keine abgeschlossene Ausbildung / Pflichtschule
Stellenbeschreibung Info
Angebot
Arbeitsbeginn: Sofort
Anzahl freier Stellen: 1
Position: ---
Mindestentgelt auf
Vollzeitbasis brutto: 1.205,00 EUR pro Monat
Mindestentgelt auf
Vollzeitbasis brutto
inklusive Überzahlung: ---
Zusätzliche Leistungen: FREIE VERPFLEGUNG
Kein Nachtdienst
Kein Teildienst
Anforderungen
Führerschein
Sonstiges
Auslandserfahrung: ---
Reisebereitschaft: ---
Charakterisierung der Stelle
Das 4**** Genießerhotel & Restaurant Jagdhof sucht saubere(n) und selbstständig arbeitende(n) Hilfskraft zur Reinigung unseres Hotelbereichs. Wir bieten Ihnen eine exzellente Plattform für Ihre Karriere und die Chance, in einem der schönsten Hotels der Thermenregion in Niederösterreich mitzuwirken. Sie verfügen über erprobte Erfahrung und sind eine dynamische und zielstrebige Persönlichkeit? Dann sind Sie bei uns herzlich willkommen. wir freuen uns auf Ihre Bewerbung.
Barrierefreiheit
Unternehmensdarstellung
---
Angaben zum Unternehmen Info
Unternehmensdaten
Firmenname: Landhotel Jagdhof
Straße: Hauptstrasse 41
PLZ-Ort: 2353 Guntramsdorf - Guntramsdorf
Land: ---
Branche: Hotel & Gastgewerbe
MitarbeiterInnenanzahl: 11 - 50
Firmen Homepage: www.jagdhof.cc
Shaylen, prosim ta dopraj jej a nehadaj sa s nou, ze tolko tam nemoze zarobit, lebo ty tolko nezarobis, je fajn, ze vies o com rozpravas, ze si este duchapritomna, ale isto nemas dobre informacie o platoch na podobnych poziciach v odlsnych krajinach a regionoch.
Daria ja nemakam ako Zimmermädchen! Ja robím v zdravotníctve! Ja nikde nepíšem že to robím a ja sa jej nevyhovaram ja jej iba píšem ako to tu je veď žijem ako pracujem v Rakúsku tak viem ako to tu chodí
A píšeš že bola to kedy bola?