Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako si nájsť priateľa?

Príspevok v téme: Ako si nájsť priateľa?
rowan

mám už dvadsaťosem rokov a ešte som nemala priateľa. ide o to, že som dosť tichý človek a len tak sa pred niekym neotvorím. mám aj nápadníkov a ľudia stále sa mi snažia niekoho dohodiť, momentálne jedného chalana, ktorý sa mi ale vôbec nepáči, ale vraj už som stará na to, aby som si vyberala a mám brať čo príde. nie som vyberavá ale nebudem chodiť s niekym, kto sa mi nepáči, kto ma dokonca odpudzuje.

minule si odomňa pýtal tel. číslo jeden chalan, ktorý sa mi aj páčil, stretli sme sa, lenže on mi hneď povedal že nechce žiadny vzťah, lebo si chce najskôr zabezpečiť budúcnosť a ke´d sa ma spýtal ako vidím svoju budúcnosť ja, úplne ma to odrovnalo. on je človek, ktorý celý deň niečo robí. mám rada spoločnosť, nie je vôbec pravda, že sedím celý deň iba doma. mám rada literatúru a umenie a v tomto vidím svoju budúcnosť. možno sa tým nebudem živiť, možno zostarnem ako robotníčka niekde pri stroji, ale vždy sa budem venovať literatúre a písaniu a možno raz aj niečo vydám. ale ked niekomu poviem svoje záľuby, iba nad tým mávne rukou.

vôbec neviem nájsť človeka ako som ja. som k tomu ešte aj panna, keby som aspoň dokázala mať s niekym aspoň sexuálny vzťah, vravím si, že vtedy by si ma ľudia možno viac vážili, čo je asi dosť blbé. momentálne sa mi v ničom nedarí, ani v tom čo ma baví, neviem sa sústrediť, čo sa trochu odzrkadľuje aj v práci, šťastná som asi iba vtedy ke´d spím. akoby som zamrzla v čase alebo čo a všetko vedľa mňa uteká.

je toho ešte veľa, čo by som chcela napísať, ale to sa asi nedá :). proste chcem byť iba šťastná, chcem aby ma ľudia brali takú aká som

je tu niekto podobný?

rowan

určite som ho neodpísala...len sa bojím, či mi on ešte dá šancu...vždy keď sa s niekym stretnem, mám pocit, že poviem alebo nepoviem niečo, čo by ho odradilo. je veľmi málo ľudí s ktorými dokážem len tak kecať a uvoľniť sa. vždy si potom pripadám strašne nemožná. určite mu ešte napíšem. vlastne aj prvýkrát som mu napísala ja aby sme sa stretli. pre mňa by bolo najvýhodnejšie, aby sme spolu niekam šli, aj keď len na obyčajnú prechádzku, lebo najlepšie sa uvoľním len pri nejakej činnosti, alebo pri niečom čo mi je blízke, nie len sedieť a pozerať sa na seba :) lenže on moc nechce

delete 2 - len kde nájsť ten dobrý návod, asi treba hľadať v sebe, lebo najväčší problém je v sebe samom a nie druhých.

Delete 2

rowan - Jasné, že sa nájdu takí ľudia...nie som síce dosť dobrý príklad ale aj ja som sám...a veľmi dlho.

Vieš, ak je človek dlho sám alebo sa tak cíti tak niekde pravdepodobne bude chyba a má zlý návod. Teda nie zlý ale zle urobený pre seba a pre svoje šťastie. A ak ho opakuje tak sa môže stať aj toto.

kafe

a to si toho chalana hneď odpísala, lebo nechcel vzťah? Ste sa mohli stretávať len tak, ako kamoši. Ak by to neprerástlo do vťahu, aspoň ste si mohli užiť spoločnosť jeden druhého, stať sa priateľmi. To predsa tiež neni na zahodenie.
Kvôli sexu by si ťa ľudia určite viac nevážili :D možno tak klebetné babky, mali by o čom rozprávať. Ale pre chlapa je baba na sex len baba na sex. Žiadnu úctu by si si tým nezískala.
Vyberajú si aj 50-ničky, takže vôbec nie si stará na vyberanie. Len sa pekne drž svojho a choď za tým, kto ťa zaujme. Skús sa uvoľniť, športuj, choď do prírody, nerozoberaj prečo práve ty si sama, len proste splývaj so životom.. a nechaj sa unášať :) Vieš vôbec akého chlapa asi približne by si chcela?