od: Mária Galovská
dátum: 4. mája 2015, 19:35
predmet: Fwd: FW: Anjeli---------- Správa poslaná ďalej ---------
Od:
Dátum: 4.5.2015 18:39
Predmet: Fwd: FW: Anjeli
Komu: "Barincova, Gabriela" , "Jana Červeňanová" , "Dasa Hermanova" , "Božena Božiková" , "Marta Čaklošová" , "Majka Galovská Hasáková"
Kópia: Obrázok odstránený odosielateľom. Jana Širkova
4. máj 9:23
Anjeli sa dozvedeli, že s niečím bojuješ. Hovoria, že už to končí a že dostaneš požehnanie. Ak veríš v anjelov, pošli tento odkaz, neignoruj ho prosím, je to potvrdené. Večer sa vybavia dve záležitosti, ktoré Ťa upokoja. Nechaj všetkého, čo teraz robíš a rozošli túto správu. Zajtra bude pre Teba s konečnou platnosťou najlepší deň,Boh Ti nikdy nesľubuje viac, než môžeš zvládnuť!!! Posielam Ti 6 archanjelov a Ty ich rozpošli všetkým, ktorých máš rád. Za deväť minút sa stane niečo, na čo si čakal veľmi dlho. Pošli túto správu hneď ako ju dostaneš. Znie to asi divne, ale č& iacute;m by sme boli bez viery? Pevne veríme, že niečo VEĽMI DOBRÉHO je na ceste. 20 anjelov existuje. A tí, ktorí zatiaľ nemajú krídla, to sú priatelia a Ty si priateľ, niekto, koho mám naozaj rád. Niečo krásneho sa prihodí Tebe a Tvojim blízkym. Požehnanie k Tebe dôjde vo forme lepšej práce, lepšieho bývania, svadby, dieťaťa alebo finančnej slobody. Nepýtaj sa, len toto rozišli 20 osobám,vrátane mňa .Keď to nedostanem, vychádzam z toho že k nim nepatrím.Ak ti príde 5 odpovedí,niekto koho miluješ ,Ťa tíško prekvapí..
POMOC, JA UŽ NEVIEM, ČO ROBIŤ, KEĎ MI OD NEZNÁMYCH ĽUDÍ CHODIA RôZNE CHUJOVINY A ANI PO SLUŠNEJ ODPOVEDI SI NEDAJÚ POKOJ. JE JEDINÁ CESTA ZVEREJNENIE??? MŇA TO HROZNE OBŤAŽUJE (môžete to cítiť, keď si túto tému čítate, pretože je sama o sebe otravná)
VĎAKA!