Odstranovanie chlpkov v podpazusi

Príspevok v téme: Odstranovanie chlpkov v podpazusi
sarzada

dobrý deň,
najskôr by som len chcela povedať, že mam 13 rokov.

chcela by som sa opytat na sposob ako by som si mohla odstranovat chlpky v podpazusi, par sposobov som uz vyskusala:

-holenie: odstrani mi chlpky tak max. na 2 dni, po oholeni mavam vyrazky, podrazdene (upozornujem, ze som pouzivala uplne novu, ostru ziletku, penu na holenie a po oholeni som si davala kalciovu mast, nepouzivala som po holeni ziadne antiperspiranty atd. a stale mi to drazdilo pokozku)

-depilacny krem: odstrani mi chlpky tiez max. na 2 dni, pouzivam Veet pre citlivu pokozku, samostatne mi krem pokozku nepodrazdi, ale ked si to uz zacnem davat dole spachtlickou, musim trocha pritlacit aby mi to dalo vsetko dole a vtedy mi to zacne drazdit (ale podrazdenie je ooooomnoho mensie ako pri ziletke), tiez davam kalciovu mast a vyhybam sa den po tom antiperspirantom atd. ale nepomaha

chcela by som vyskusat voskove pasy, rozhodujem sa medzi Veet a Baleou, ale rozmyslala som aj nad tym, ze si to normalne vytrham pinzetou, vsak tych chlpkov v podpazusi nieje az tak vela. ak by ste mali nejake tipy, tak mi ich sem pokojne napiste:) dakujem

odpove219

Ahoj, sice si sa pytala este v maji, ja som to objavila az teraz :-), takze ako si spominala, je to len par chlpkov, tak ja si trham pinzetou a mam pokoj skoro dva tyzdne a nemam ani zacerenanie a dezodorant pouzivam uz na druhy den:-) Bola som aj v salone, vytrhavala mi to voskom, nebola som spokojna, podpazusia cele zapalene, dolepene, ubolene, nikdy viac...