Vyzivovy doplnok na podporu chudnutia - vysadit? strach

Príspevok v téme: Vyzivovy doplnok na podporu chudnutia - vysadit? strach
jana9775

Pouzivam vyzivovz doplnok na podporu chudnutia, je to chrom s vytazkom s cili a zelenym cajom, stale beriem o 1-3 tbl viac ako sa ma, uzivam to dlhodobo asi pol roka /limit nieje/ ale asi by sa mal vysadit ale obavam sa toho ze by som pribrala, mam pomaly zacat redukovat pocet tabliet a neskoro zakupit nieco cisto prirodne alebo ako? bojim sa ze by som pribrala ak ho prestanem brat a to nechcem

jana9775

Tak momentalne mam uz vahu v pohode, cvicila som a uplne upravila stravu a moje BMI je momentalne cca 19, kupila som si tabletky potom co som prestala fajcit a pribrala som nieco cez 4kg. Ale chcem este kusok schudnut kvoli mojej tvari - mam take plnsie lica, neviem preco kedze niesom tucna a ani som nikdy nebola, akokeby som mala nieco usadene dole pod vieckami - vrch lic. Momentalne mam spat svoju povodnu vahu ale to bol problem aj pred tym nez som trochu pribrala.

flurry21

Ano, zakup si cisto prirodne, hlavne zeleninu, bez zdravej stravy a cvicenia SA NEDA SCHUDNUT, Vyzivove doplnky su len cisto marketing.