Dobrý den mam problem, zacala som pracovat vo firme, kde sa ma uz po podpisani zmluvy nenapadne opytali ci som veriaca.
V kancelarii maju oltar kde sa kazde rano modlia na kolenach, maju tam dve krabice plne drevennych krizov s nazvami okolitych obci..
casto chodia na stretnutia s fararom vramci prac.doby, po praci atd.. vraj to je nejaky páter ktorý je zaroven exorcista-venuje sa vyhananiu diabla.
nechodim tam stale som v skusobnej dobe ,tolerujem ale zacina ma to obmedzovať..
casto pocas prace veduci nadhodi temu zacne rozpravat a vyriesim je boh a viera a presviedca ma, aj ked nenutene o svojich nazoroch, moje argumenty velmi na vedomie neberie, ani sa velmi nepustam o tom do debat..
v ramci firmy chodime aj na kurz anglictiny, lektorka je neveriaca a aj ju to zjavne obtazuje..vo firme je takmer kazdy veriaci..v kancelariach maju krize, svatenu vodu, na obede sa tiez pomodlia..
mate s tym niekto skusenosti? musim dodat, ze pracujem v meste kt. je zname silnou vierou-najstarsie mesto na svk..ja nie som odtial.. dakujem