Trápi ma môj chladný partner

Príspevok v téme: Trápi ma môj chladný partner
smutnazienka

Ahojte, chcem vam napisat co ma trapi a pocut na to vas nazor, radu..
Som s priatelom skoro 3 roky a velmi ma trapi jeho neprejavovanie citov. Nikdy nepocujem od neho slovo milujem ta alebo ine pekne slovko, ked sa stretneme objatie alebo bozk z jeho strany je u nas tabu. Vzdy vsetko je len z mojej strany. Ja uz naozaj neviem co mam robit, milionkrat sme to spolu riesili ale on mi jednoducho povie ze je uz raz taky a mam ho brat takeho aky je. Ale to ho vobec nezaujima ze mne to chyba? Ved zena predsa potrebuje pocut pekne slovo, ze je jeho jedina, ze ju miluje, ruze, objatia,bozky..o narodeninovych prekvapeniach ani nehovorim...
Alebo len ja stale snivam o nejakej rozpravke ako mi hovori on????
Mozem sa vzzdy nanho spolahnut a mozem mu verit na 100%, venuje mi vela casu, ale to nie je vsetko. Prosim poradte mi co mam robit, ci si na to zvyknem alebo sa budem donekonecna trapit? alebo sa mam s nim rozist a mozno sa spamata? alebo som mu uz naozaj ukradnuta? :(

Sejla

chlapci, co sa tvarite, akoby chcela neviemco. Ved ziada len ZAKLADNE zenske potreby. Fyzicke prejavy naklonnosti su pre zeny asi take dolezite, ako pre muzov samotny sex. Co by ste napisali chlapovi, ktoremu frajerka odmieta sex?
Tieto uplne drobnosti su uplne male poziadavky, ktore normalny nezakomplexovany zdravy chlap robi automaticky.

dalsi

smutnazienka
Dnes 16:06

fuj, to je ale hnusne honenie si ega.

Chudak chlap, mal by si najst normalnu zenu, nie princeznicku.

wreck

tak ty sa nan mozes spolahnt, verit mu na 100% a venuje ti vela casu a ty sa pytas ci si mu ukradnuta? to myslis vazne?

ak sa ti zda, ze je to malo a ze by si to obetovala za vyrazne viac fyzickej naklonnosti, tak si najdi niekoho ako som ja, kto bez toho nevie byt.

tento problem vies vyriesit iba ty sama.

wreckovka

wreck, tak to je potom klamstvo, lebo na najvyššom poschodí sa hodnota nezvýšila. ona tam chcela vojsť a vybrať si z nich, keďže je to posledné poschodie. prečo by sa mala zmieriť s niečím menej, keď môže mať viac? ja som tiež počkala na svojho priateľa, ktorý mi vyhovoval, kým som s niekým začala vôbec chodiť. som spokojná a zastavila som sa v hľadaní.

wreck

Otvorili nový obchodný dom, ktorý predáva nových manželov. Ženy tam môžu ísť a vybrať si manžela, ktorý im vyhovuje.

Pravidlá sú jednoduché:

- Každá žena môže do obchodu vstúpiť len raz a má len jednu voľbu manžela
- Obchod má šesť poschodí a s každým ďalším poschodím sa zvyšuje hodnota tovaru
- Zákazníčky si môžu na danom poschodí buď vybrať manžela, alebo ísť o poschodie vyššie
- Vracať sa na nižšie poschodia nie je možné, je možné iba odísť

Zákazníčka vstúpila do obchodu na prvé poschodie, kde bolo napísané
- Títo muži majú zamestnanie.

Páči sa jej to ale ide na druhé poschodie kde je napísane
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti.

To sa jej rovnako páči, ale rozhodne sa ísť ešte vyššie, kde je napísané
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti a sú pekní.

Je nadšená, ale rozhodne sa skúsiť ísť ďalej
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti, sú pekní a pomáhajú pri domácich prácach.

Žena si pomyslí, že je to úžasné ale nedá jej a ide o poschodie vyššie -
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti, sú pekní, pomáhajú pri domácich prácach a sú romantickí

Žena je vo veľkom pokušení si vybrať a hovorí si čo by si ešte mohla priať, ale napriek tomu jej to nedá a ide na posledné poschodie

- Ste 43 113 341 návštevníčkou tohto poschodia. Tu už žiadni muži nie sú. Toto poschodie existuje iba ako dôkaz, že vyhovieť žene nie je možné. Ďakujeme za návštevu nášho obchodného domu.

:)