Mám doma málo sexu. Čo s tým? Radí psychológ.

Táto diskusia patrí k článku: Mám doma málo sexu. Čo s tým? Radí psychológ.
Mám doma málo sexu. Čo s tým? Radí psychológ.

Ak nepatríte medzi tých, ktorí by potrebovali zvýšiť svoje sexuálne túžby, ale váš partner či partnerka je tento prípad, uvedieme niekoľko tipov, ktoré môžu zvýšiť pravdepodobnosť skvalitnenia a možnosti blízkosti zo strany polovičky.

Jovanka

tak taketo obdobie sme my poriesili masturbaciou (: obaja sme si cez superlove objednali masturbator na dlhe vecery a zvladli sme to a teraz uz opat fungujeme tip top

ferdo.mravec

WOW. Skvelý článok. Ďakujem za prospešné rady. Najviac potvrdzujem bod č.5. U mňa to fungovalo. Ak by niekoho zaujímali viaceré rady, odporúčam si prečítať aj tento článok pre mužov: článok.-odkaz odstránený-

Ekati

Mám skúsenosť v opačnom garde ako je písaný článok.
Často sa píše v tomto z mužského pohľadu.
Bývala som z toho zúfalá. Pár razy vyliezlo zo mňa niečo také hnusné, že si nájdem milenca :(
No keďže svojho partnera úprimne ľúbim, zamyslela som sa viac do hĺbky nášho vzťahu, seba samej. Každému radím vždy zlatý kľúč nielen partner. vzťahov - komunikácia - úprimna, priama.
Musím povedať, že veľmi nám pomohli opakované rozhovory a vzájomne pochopenie. Rešpekt, že nie obaja máme rovnaké nastavenie ;-)
Ľady sa pohli :) Máme k sebe bližšie ....:)
Držím palce všetkým. Komunikácia je cesta :))

Tiez malo

Pre malo doma muslim si ze vas podviedla ked vam tak drzo povie nech si najdete inu zazil som to.treba si naozaj majst taku ktora to chce viac su take ako clanok pod vami.

salon

Mne sex pomaha uvolnit emocie a vdaka sexu som aj zdrava. Je to fakt dobre antidepresivum :-)

Pani vy hovorite v minulom case,prekonali ste vsetky choroby co ste opisali a mozno je nacase sa uvolnit a uzivat si zivot
ako sa hovori Tu a Teraz,co poviete :-)

kvetinárka

Ja som žena, ktorá často odmieta sex a presne to u nás vyzerá ako je popísané v článku, čím manžel viac na mňa tlačí, tým som viac nahnevanejšia. Voľakedy to bolo iné, milovali sme sa skoro každý deň, lenže sme zostarli, pribudli zdravotné problémy a v hlave plno starostí, pred rokom som mala odstránenú maternicu a vaječníky, pred pár rokmi som prežila liečbu rakoviny prsníka ... A môj manžel nevie alebo nechce pochopiť, prečo nemám chuť na sex. Jemu to už tiež nefunguje tak, ako niekedy, ale on si to neprizná, aj keď vidno, že nemá chuť, on chce. Stále som to len ja, kto je na vine, že už nemáme dobrý sex. Dokedy ma ešte bude takto otravovať? Zabudla som napísať, že máme obaja 61 rokov.

salon

Inac ja som zena a tiez musim cakat kym ten moj ma naladu na sex...
Podviest ho nechcem a tak si to robim sama :-)
Ved kazdy si to robi no nie?

malodoma

Myslim, ze zena, ktora nechce, tak nechce. Tiez mam nieco take doma.

Ked na to netlacim, fajn - vyhovuje jej to, ze nemusi mat sex. Ked tlacim, zle je.

Co vyhovuje jej, je OK, co vyhovuje ne je nepodstatne.

Z tych bodov som skusal vsetko, ba aj viac. Nic nepomaha, nema chut.

No a poradenstvo ? Ona v tom problem nevidi.

Romanik ? Sama mala uz silne reci, ze ked mi nevyhovuje, ze si mam hladat inu.

Myslim, ze tazko nieco radit. Je to, ako ked vam chuti ovocie, ale nechuti zelenina a niekto vas nuti jest tu zeleninu.

Nepomahlo ani byt priatel, byt mily atd. Moze mat vsetko, aj tak nebude mat chut.

Jedine, co u nas zabralo - ale to zase nevyhovovalo mne, bolo: ked som na nu kaslal uplne, nespraval sa ku nej dobre, ale chladne, tak zacala mat trochu zaujem. Ale to tiez nefungovalo dlho.

Vsetko, co aj kedy zafungovalo, fungovalo chvilu, mozno len 1x a uz nikdy viac.

Asi by bolo lepsie, keby som sa zo zodpovedneho dobraka premenil na riadneho egoistickeho hajzla, ale takato pretvarka mi zase nesedi. Uz som aj prestal dufat a chodim, cele dni, akoby mi uleteli vcely :-D