Ahojte :) mam taký problém asi pred týždňomsom bola hospitalizovaná v nemocnici na vycerpanost... Dali mi infuziu a pustili ma domov.lenže od vtedy ma stále bolí srdce a mam také pocity na odpadnutie niekedy čo mam robiť ? :
Bolest srdca
Srdce moze boliet , ked nedostane dost kyslika z krvi cez vencove(coronal) cievy. Tj asi su poriadne zapchate a kazdemu radim brat lecitin, aby si cievy spriechodnil pripadne nattokinazu, serrapaptazu alebo lumbrokinazu, ktore jemne zriedia krv a tak zrychila prudenie a prisum zivin a kyslika vsade v tele, vcitane aj v srdci.
Tetania je nedostatok nielen horcika(magnesium) ale moze byt sposobena aj nedostatkom sodika, draslika, a vapnika,tiez pripadne CO2 v krvi, co sposobuje hyperventilacnu tetaniu
Vsetky tieto uvedene su potrebne ako vodice elektrickych signalov v nervoch a bez elektrickych signalov svaly strpnu=tetania.
ahoj veronika mne pomohla s niecim podobnym alternativna medicina stalo sa mi nieco podobne pred dvoma rokmi. byvala som velmi slaba bolievalo ma na hrudi niekedy som maval aj navali. odvtedy nenecham dopustit na alternativnu medicinu. ked chces nechaj mi tu mail na teba nechcem tu robit reklamu
Srdce neboli....keby islo o srdce palilo by ta v strede hrudnika.....pocity na odpadnutie a rizne ine pocity su z nervovosvaloveho napatia...das si uro it test na tetaniu ....ja mam totiz to iste co ty a pred par dnami mi zistili tetaniu ...takze si dopln horcik a vela oddychuj a hlavne nestresuj a klud....pozitivne myslenie ....vela stastia