Ahojte, mam problem, HAK som vysadila v juny 2014 a doteraz nemam menzes, po 4 mesiacoch som bola u lekara a ten mi pichol vyvolavacku, po nej som kramy mala a teraz uz zasa nic, neviem co s tym mam robit. Uz to bude skoro rok a to je hrozne vela. Neviete ako by som si mohla stimulovat nejako system aby nabehol a mala som zasa menzes? Tak o rok, o dva by sme sa s priatelom chceli zacat snazit o babo, teraz ho este nechceme, ale rada by som mala vsetko v poriadku.
Problemy s menstruaciou po vysadeni antikoncepcie
ja som mala po vysadeni ten isty problem.... vyvolavacka nic dokonca som chodila na akupunkturu zbytocne nakoniec mi gynek. predpisala duphaston a odvtedy /klop klop/ bez vacsich problemov
Ja som bola na tom podobne, nedostala som krámy pol roka. Po pol roku krát prišli pravidelne, a teraz už zase dva mesiace nič. Myslíte, že toto vynechanie je tiež ešte kvôli HAK?
alebo Valovič kvapky-Femi.
Mne vždy pomohla opýtajte sa v lekárni či náhodou nemajú vo forme tbl alebo či by ti nemohli objednať sú síce ale tie isté. A mne vždy pomohlo dúfam že aj tebe pomôže
Kúp si mastodynon kvapky ja som bola tiež tak že po vysadení hak nemala m. Mesiac po užití mi došla m a každý mesiac prichádzala presne. Sú to homeopaticke kvapky a dostaneš v každej lekárni bez rzp