Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pobláznenie z Ruska

Príspevok v téme: Pobláznenie z Ruska
Nataly23

Aby ma porazilo z toho, ako strašne mi zašibalo z jedného poondeného chalana z Ruska, ktorého som nikdy v živote na živo nevidela. Je to vôbec legálne, aby ste svoj mozog nemohli odtrhnúť od nejakého Rusa, čo píše básničky a pritom robí box? Je to možné aby ste po jednom ani nie hodinovom telefonáte mali pocit, že ten človek Vás jednoducho pozná, resp. jeho názory sú až príliš podobné na to, že žije viac ako 2000 kilometrov od Vás?! A ten úsmev ktorý ste uvideli na tom poondenom Skype Vás teraz prenasleduje celý poondený deň. Nehovoriac o tom neuveriteľne poondene zlatom momente, kedy si zakryl oči, že sa nebude pozerať, dokedy si nedám ruky preč z tváre a neprestanem sa hanbiť, alebo tie správy na dobrú "good night, beautiful". Toto nie je niečo, z čoho by mal pozostávať môj deň, moje myšlienky, veď toto všetko ani nie je reálne, v skutočnosti je to len virtuálny svet, môže byť ďalších tristo dievčat s ktorými takto telefonuje, rozpráva im podobné veci. Nie, nesmie to takto zostať, musím prestať snívať, že niečo tak pekné by sa naozaj mohlo stať skutočnosťou.
Ďakujem všetkým, ktorý si túto správu prečítali, ani tak nežiadam o radu, šlo mi len o to, podeliť sa niekym o svoj vnútorný boj, ktorý si nedovolím zdieľať s niekym, koho poznám osobne, kto pozná mňa. Je to úplne hlúposť ja viem, ľudia tu riešia aj oveľa dôležitejšie a závažnejšie problémy, preto Vám úprimne ďakujem, že ste ukrojili so svojho času a túto nezmyselnú správu si prečítali. Prajem pekný deň všetkým.

optimisticka

treba rátať so všetkým, tiež som mala dokonalého zahraničného kamaráta, ale nikdy som sa s ním nestretla... no neraz ma napadlo, či je vhodné, aby toľko o mne vedel, nikdy nevieš, kto je na druhej strane :)

Nataly23

Optimisticka, tvoje tvrdenie úplne korešponduje s svojím menom. :) Každopádne, vďaka za komentár, človek nikdy nevie..
Dusannnn, haha to zas nie som, tieto problémy ma zatiaľ našťastie obchádzajú. :D
lilili.., ďakujem za radu, máš pravdu, mala by som sa z toho odosobniť. Poznáme sa krátko, ani neviem presne ako dlho, ale keďže on chodí na internátnu strednú školu, kde nesmú používať telefóny, teda píšeme si na What's up iba cez víkend, sem tam si voláme a častejšie píšeme normálne na Skype aj cez týždeň. Chceli by som sa stretnúť, ale naozaj neviem ako a kde, a hlavne, čo by mi na to povedala mamina, keďže obaja nie sme natoľko sebestační, aby sme sa len tak zobrali odišli za niekym koho nikdy z rodiny nepozná do inej krajiny. Inak naozaj neviem na čom som, je milý, máme dosť podobné názory na politiku (s Rusom hahhah) aj iné sféry života, dá sa celkom povedať, že vedieme takú napoly diplomatickú a napoly súkromnú konverzáciu, nakoľko o sebe vieme už čosi, ale často sa dokáže len tak baviť o svetovej ekonomike alebo politike aj dve hodiny v kuse. Je to zvládne.
Môžem sa spýtať, odkiaľ bol ten tvoj chalan a ako ste sa rozišli, nechcem byť príliš zvedavá, chápem, ak nebudeš chcieť odpovedať, len by ma zaujímalo, či to bolo kvôli nejakým kultúrnym, náboženským rozdielom alebo podobne. :) A ešte raz, vďaka za komentár. :)

Dusannnn

je to normalne ze si z neho mimo. keby to nebolo normalne, ludstvo ako druh onedlho vymrie ;) chalan vie co povedat, co spravit aby si bola vlhka :)

lilili..

Preco hlupost? az taka hlupost to nie je..
len nerozumiem aky vztah teda medzi vami je, ako dlho sa poznate? vyzera to tak zeby z toho nieco mohlo byt, alebo si len tak pisete a rozpravate na skype?

ujasni si to, ak to ma zostat v takej virtualnej rovine tak si davaj pozor a nenamotavaj sa..ale ak by ste sa mohli aj stretnut a mohlo by z toho nieco byt tak super

ja som sa cez internet tiez takto spoznala s niekym (ina narodnost), tiez to bolo krasne, pisali sme si asi 3 mesiace, potom ma pozval k sebe a bol z toho vztah, chodili sme spolu 6 mesiacov a sice sme sa uz rozisli, a stale mi je to luto, no nelutujem..
len to bol vztah ciastocne aj na dialku aj ked sme planovali byt spolu, no nevydrzalo to..cize davaj si pozor kazdopadne a nenamotavaj sa velmi..lebo cim viac do toho padnes, tym viac sa ti bude z toho tazko dostavat, v pripade sklamania..