Ahojte,
Prosim vas o uprimne rady, ziadne hlupe poznamky k tejto teme. Mam socialnu fobiu, liecim sa Adckami + mam neurol. Uzkosy zmizla alr aj moje emocie. Ked som v skole, je to take hrane. Nasilu sa premaham usmievat a komunikovat len tak aby som nebola divna.
Ku podivu ludia zo skoly si myslia ze som stale vesela, bezprostredna a vyrazny extrovert lebo niekedy to tak bolo aj v skutocnosti.
Ale opak je pravdou. Strasne sa citim osamela, jedine kde som medzi ludi je v skole,inak som stale doma.... Prečo nemam kamaratky/ov? Ked vyzeram uplne v poriadku,dbam o svoj zovnajsok a snazim sa byt aj komunikativna ale su tam vadyv tej komunikacii to niekedy viazne, neviem sa vyjadrovt jak kedsi. Neviem ocom sa s ludmi bavit
A hlavny problem je ta osamelost! Prosim ludia som na pokraji zo silamy,nevladzem takto dalej. Chcem aspon nejake kamaratky mat, tie v skole je to len tam po skole nic ! Ani sa s nimi neda lebo oni maju svoje partie,znamr. V con robim chyby? Pred mojou chorobou som nala aj ja vela kamaratiek.... Nechcem sa lutovat ale som na dne.
Prosim vam o rady, ako si najsť kamaratky + komunikacia
Veru asi tak nájdi si nejakú záľubu, prípadne športuj a tam spoznáš veľa ľudí.
takýchto tém tu je veľa. nájdi si kamarátov na nete, najlepšie z okolia a choď s nimi von. alebo sa začni venovať niečomu, čo ťa baví, lebo nikdy nebudeš mať viacej času, ako keď chodíš ešte do školy, potom to budú samé povinnosti a práca a nebudeš mať čas riešiť hlúposti. kebyže sa nenudíš, nemáš takéto myšlienky, čiže sa niečím zamestnaj.
Ahoj odkiaľ si?
Nikto nič? :(