Ahojte chcela by som Vas poprosit o radu pripadne nejake skusenosti. Moj problem je takyto s priatelom som skoro 7 rokov je to moj prvy sexualny partner a mam problem dosiahnut orgazmus. Precitala som toho uz na nete vela. No na zaciatku ma to boli... vobec nevlhnem... na zaciatku vztahu to bolo este v pohode, ale postupom casu, cele zle... vobec nevlhnem a ked vyskusame lubri.gel, akykolvek, tak ma po chvili vnutri pali a nic potom necitim, asi sa mi strasne prekrvi. No hocico mozeme skusat vselijake polohy tak stale nic necitim. Ani sama sa neviem spravit vobec. Chvilku to je dobre potom ma to boli. Pri oralnom sexe je to prijemne no skor ma to ako keby trosku steklilo. Skusali sme aj vselijake vibratory a to ma tiez boli, takze zasa nic. Uvolnit sa viem priatel ma vzrusuje ale fakt mi asi nic nepomoze. Aj ked som sa opila bolo to to iste. Najviac to vsak citim ked to je zozadu a rychlejsim tempom, vtedy to neboli ale pochvili musi prestat lebo citim velky tlak. Raz sme sa dohodli ze neprestane z mozno sa len bojim toho co je ten tlak. No mne sa normalne slzy pustili tak sme zasa museli prestat. Prosim ja uz fakt neviem co mam robit som zufala a je mi to aj voci partnerovi blbe velmi ho milujem. Za kazdu radu alebo skusenost budem vdacna. Na temu ohladom sexu sa s nikym neviem porozpravat iba s partnerom. Dakujem :)
Problem so sexom, som zufala
Awoj a som mala podobne problémy okrem toho orgazmu. Išlo tiež o prvého partnera a sex má bolel tým pádom som nemala ani chut. Po niekoľkých rokoch som to povedala gynekogovi sama ani nechapem prečo som to nepovedala skôr. Zmenil mi antikoncepciu a vsetky bolesti zmizli, ani som nechcela verit. Tak ak nejaku mas, skus zmenit. Ak nie mozes byt alergicka na kondom prípadne jeho lubriganty. Skus sa opýtať v sexshope al na nete nájdi take, ktoré sú pre ľudí na to citlivých. Lubriganty má tiež palia, hlavne tie voňavé a ochutene. Najlepší odskusany je od durexu modrý a s tým nemam žiadne problémy a správnou lubrigaciou mozes bolesti stlmit lebo ide o trenie na sucho a to fakt boli a ked bolest zmizne možno sa aj orgazmus dostaví nakolko nebudes muset tŕpnuť kedy to začne bolet. Ale určite by som to povedala gynekogovi, ten ti vie odborne poradit. Dufam ze som aspon trochu pomohla. Daj vedet či nieco zabralo :-)