chcela by som so svojim chlapcom zacat pohlavny zivot, ale trochu sa hanbim, pretoze mavam taky mierny ciry vytok, ktory obcas trochu zapacha...lekar mi povedal, ze som zdrava a je to normalne...tak chcem vediet, co si o tom myslite...vadi to napr pri orale - najma muzom, ak ich partnerka je vlhka
mam otazku
toto si preciataj
wed ako ja wiem..tak ten vytok ma kazda..no wlastne ked je biely a vodnatejsi je to w poriadku ma to kazda..pri sexe sa sekret uwolni jasne wed logicke penis ma dobry prienik do posvy..
otazka bola aj,ci mu to nebude vadit pri orale.Ja to mam tiez a tiez neviem,ako to muzi beru pri orale.
najdôlezitejsia je hygiena- pouzivaj myslo na intimnu hygienu lactacyd, je dobre a znizuje ph v posve. to, ze si vlhka je dobre, takze sa nicoho neobavaj. a ten vytok je normalny, aj ja som sa toho bala, ale nemas sa coho, vlastne aj kvoli tomu som isla ku gynekologicke a mi povedala, ze je to normalne, nemusis sa obavat. a ked chces, tak zajdi taktiez ku lekarke a ona posudi najlpesie ci je to normalne alebo nie.
je to uplne normálne, nemusíš sa vôbec obávať.to, že si pri sexe vlhká je vporiadku a určite prijemnejšie ako to, keby si vlhká nebola.
ahoj myska,ja mam tiez vytok a s mojim chalanom mame normalne sex...predtym ak sa zacnete milovat tak sa osprchuj :)
navstevou gynekologicky nic nepokazis pokial mas takyto problem
je to normálne. Ak dodržiavaš pravidelnú hygienu tak je všetko ok a nebude mu to vadiť. Inak Myska, znak že si pri sexe vlhká, je známkou toho že všetko je v poriadku, pretože pri vzrušení sa uvoľnuje sekrét. Takže sa nemáš čoho báť.