mam otazku

Príspevok v téme: mam otazku
myska

chcela by som so svojim chlapcom zacat pohlavny zivot, ale trochu sa hanbim, pretoze mavam taky mierny ciry vytok, ktory obcas trochu zapacha...lekar mi povedal, ze som zdrava a je to normalne...tak chcem vediet, co si o tom myslite...vadi to napr pri orale - najma muzom, ak ich partnerka je vlhka

kiki

wed ako ja wiem..tak ten vytok ma kazda..no wlastne ked je biely a vodnatejsi je to w poriadku ma to kazda..pri sexe sa sekret uwolni jasne wed logicke penis ma dobry prienik do posvy..

lenusienka

najdôlezitejsia je hygiena- pouzivaj myslo na intimnu hygienu lactacyd, je dobre a znizuje ph v posve. to, ze si vlhka je dobre, takze sa nicoho neobavaj. a ten vytok je normalny, aj ja som sa toho bala, ale nemas sa coho, vlastne aj kvoli tomu som isla ku gynekologicke a mi povedala, ze je to normalne, nemusis sa obavat. a ked chces, tak zajdi taktiez ku lekarke a ona posudi najlpesie ci je to normalne alebo nie.

sabina

je to uplne normálne, nemusíš sa vôbec obávať.to, že si pri sexe vlhká je vporiadku a určite prijemnejšie ako to, keby si vlhká nebola.

elis

ahoj myska,ja mam tiez vytok a s mojim chalanom mame normalne sex...predtym ak sa zacnete milovat tak sa osprchuj :)

andrejka

chcela by som sa spytat,ci by som mala ist k doktorovi,ked mam biely husty vytok ktory zapacha.mavam ho väcsinou pred menstruaciou alebo po,a aj ked som prechladnuta.nemoze to byt nejaka pohlavna choroba?

nothing

je to normálne. Ak dodržiavaš pravidelnú hygienu tak je všetko ok a nebude mu to vadiť. Inak Myska, znak že si pri sexe vlhká, je známkou toho že všetko je v poriadku, pretože pri vzrušení sa uvoľnuje sekrét. Takže sa nemáš čoho báť.