Vzťah založený na sexe

Príspevok v téme: Vzťah založený na sexe
Antonia.tonk

Ahojte,

chcela by som sa spýtať, ako dlho vydrží vzťah, ktorý je založený na sexe.. S priatelom sme spolu uz pol roka s tym, ze vztah sme zacinali tak, ze sme sa najprv spolu vyspali.. potom sme to zacali opakovat, lebo sme zistili, ze povestna chemia medzi nami funguje a sme obaja nezadani tak preco nie.. nastahovala som sa k nemu a zacali sme si trochu aj rozumiet v spolocnom nazivani, ale vzdy tam je ten bod, ze urcite veci chceme riesit kazdy sam za seba..a k sebe nas nepritahuje laska ale sex.. je mozne, ze takyto vztah ma buducnost?? dakujem

vebe

Skus si predstavit, ze jeden z vas by mal uraz ci nejako ochorel, ze by to na nejaky cas sposobilo ze by toho sexu moc nebolo alebo by nebol urcity cas ziadny. Fungovalo by vam to?, vedela by si sa s laskou o neho starat alebo on o teba? taketo situacie su uplne realne a stavaju sa. Sex je dolezity ale vztah nemoze stat len na nom.

kafe

ale inak si myslím, že vždy to bude niekoho ťahať za "teplom" a bude ten oheň/lásku hľadať. Toho sa mladý človek len tak nevzdá. Ešte tak 50-nikovi by to možno stačilo ku šťastiu, ale mladému človeku asi ťažko.

kafe

akú budúcnosť máš na mysli? Rodina a deti?
Pozri, koľko vzťahov založených na láske krachlo, takže skús a uvidíš. Ale len na sexe toho veľa nenabuduješ. Fungujete ako spolubývajúci? Pomáhate si? Robíte pre seba drobné veci pre potešenie?

sexik

Mozne to je ale ... Predstav si, ze sa raz zamilujes a potom tento vztah padne. A dufaj, ze raz k tomu pride, lebo laska je krasna. Krajsia ako vasen a sex.