Psychiatricka nemocnica Velke Zaluzie - elektrosoky

Príspevok v téme: Psychiatricka nemocnica Velke Zaluzie - elektrosoky
renika77

Bola som liecena na psychiatrickej nemocnici vo velkom zaluzi,mala som mensie problemy s drogami,alkoholom,mala som mierne psychicke problemy,no nebola som nejaka zavisla a prijali ma na psychiatriu kvoli tomu,hned mi dali vela liekov po ktorych som iba spala,tiekli mi sliny,priberala,bola som uplne mimo,nakolko mi tie lieky podla nich nezaberali nasadili mi aj liecbu elektrosokmi,uplne mi to vygumovalo mozog,nevedela som ako sa volam,stracala som veci,ani si to vlastne moc nepametam,z liekov mi uplne sibalo,ked som sa odtadial vratila,sama som tie lieky vysadila a uz mi nic nebolo,aj som schudla,len problem s pamatou zostal velky,ma niekto podobne skusenosti ? a ze ako sa pamat potom vratila ? lebo naozaj si nepametam nic s toho obdobia ani predtym,vela krat mi priatelky alebo znami povedia nieco co sme spolu zazili a ja si to nepametam,iba obdobie na psychiatrii a asi tak 2 roky predtym si moc toho nepametam,iba minimalne,a aj teraz mam niekedy este problem ze zabudnem kde som co polozila alebo dala...kto ma podobne skusenosti napiste prosim...