Problemy po operacii prsnika

Príspevok v téme: Problemy po operacii prsnika
suenka_pkcm

Ahojte, som po operacii prsnika a v rane mam nevstrebanu tekutinu a asi mi ju budu vyberat.. injekciou ci ako? Obraciam sa na vas co ste to uz zazili, Ja sa ihiel bojim ako cert kriza a chcem sa spytat ci to moc boli. Velmi sa bojim, ani nespim po nociach. Uz som mohla mat po tom no ja som mojmu chirurgovi povedala ze chcem pockat ci sa vstrebe no silno o tom pochybujem a vecne sa tomu vyhybat nemozem.

lindasika2

Mozem potrvdit, čo napisala @knaja. Ja s nim mam tiez vyborne skusenosti. Po operacii som sa lepsie a rychlejsie hojila a nebola som opuchnuta. Za skusku nic nedas.

afee

Suenka, vôbec ma to nebolelo, len pri vpichu také uštipnutie. Ja by som zniesla aj väššiu bolesť, len aby som sa toho zbavila. A ten Wobenzym ti s tým vôbec nepomôže, sú to zbytočne vyhodené veľké peniaze.

knaja

Na Wobenzym nie je nikdy neskoro, to mozes aj cely rok brat. Opuchy sa dobre vstrebavaju aj rany lepsie hoja. Je aj na imunitu ci zapaly.

knaja

A dovtedy si neskusis prikladat ladove obklady a uzivat napr. Wobenzym? Ja mam po gyn. operacii aj ortopedickej s Wobenzynom vyborne skusenosti a nikdy ziadne komplikacie.

afee

Choď za chirurgom, ihlou ti to odsaje, samo sa to nevstrebe, je toho veľa, ináč ti to môže prasknúť a potom je to už horšie. Je to vraj po operácii normálne, mne to vysávali asi 4x, potom sa to vstrebávalo samo.