Mám 16 rokov a chcem schudnut

Príspevok v téme: Mám 16 rokov a chcem schudnut
gabika455874

ahojte.:) mám 16 rokv a chcem schudnut :) pretože už na to nemám síl :( ani frajera si nájst nemožem :( chcela by som sa spýtat chcela by som vyskúšat spalovač tukov tie tabletky ale mám problém so štítnou žlazou a vysokým krvným tlakom ak mate niekto s tím skúsenosti dajte mi vediet :)dakujem za každu radu

Shayleen

Pozri všetko je možné! Ja mám tiež zníženú funkciu s.z a som mala vyše 105 kg! Kúpila som si super tbl na schudnutie a spustila som sa do toho. Po 3 mesiacoch tvrdého cvičenia som mala na váhe 70 kg! Takže aj keď máš s.z a vysoký TK tak to zvládneš!

Slobodna

Pokiaľ máš problém so štítnou žľazou, na to je najlepší jógový cvik - sviečka. Zo začiatku ti to pôjde trošku ťažšie ale ak budeš cvičiť každý deň, bude to lepšie. Pomaly stupňuj aby si vydržala tých 30 nádychov a výdychov výlučne nosom v tejto pozícií. S problémami so štítnou žľazou sa totiž veľmi ťažko chudne a sviečka ti štítnu žľazu krásne upraví, čo budeš vidieť na svojom krku, mala by si mať takú krásnu priehlbinku na spodku krku, kde sa spája s hrudníkom.

Slobodna

Keď máš problém s vysokým krvným tlakom, tak spaľovač rozhodne neužívaj, nakoľko je v ňom prevažne kofeín. Spaľovač funguje jedine ak ho užiješ pred cvičením.
Na to aby si schudla, nemusíš vôbec cvičiť. Na chudnutie je základ strava. Cvičenie je pre spevnenie a zdravie.
Najlepšia strava na chudnutie sú bielkoviny so zeleninou. Ak neupravíš stravu, môžeš brať čo chceš aj cvičiť koľko chceš, ale neschudneš.