ahojte pred par mesiacmi som na jedneho fetaka volala policiu, pretoze pod vplyvom nicil verejny majetok. stravil noc v cpz-ke a odvtedy mi neda pokoj. kazdy den ho vidam a aj ked sa mu maximalne zo slusnosti odzdravim a idem si po svojom, on na mna pokrikuje, ponizuje ma atd. vcera si dokonca zohnal odniekial moje cislo a ponizoval ma cez telefon. jeho cislo mam ulozene. mam ist na policiu? aj ked sa mi nevyhraza, len ma strapnuje a zosmiesnuje? poradte prosim, ja uz som z neho zufala:/
Mam ist na policiu?
naco mu zdravis?
zablokuj si jeho cislo na mobile.
isla by som na policiu urcite, ktovie, co taky fekat je schopny este spravit, najdi si nejakeho kamosa aby si mala akoze svedka, ze ked ti volala a urazal ta, ze on to pocul na hlasitom odposluchu napr. , podaj trestne oznamenie urcite.
Áno,je to na podanie trestného oznámenia na polícii.Najlepšie by bolo,ak by si mala aj svedka.
ísť na políciu, ktorá aj tak pravdepodobne nič nevyrieši, max. mu pohrozí,a tým by si ho ešte viacej naštvala? a ešte väčšie peklo začal robiť? no určite nie!
skúsila by som počkať určitý čas a nereagovalana neho, úplne ho ignorovala, časom ho to prejde, unudí, prestane to robiť, ak nie, ak by sa vyhrážanie zhoršilo - stupňovalo, prešlo by to do nejakých fyzických kontaktov a iných vážnejších vyhrážok a ohrození, až potom by som kontaktovala políciu