Aku pravu motivaciu si najst do posilnovania?

Prezyvka055

Ak ta to bavi tak hej, vlastne pomoze ti vsetko co ta zaujme, takze ak ta bavi prave toto tak ti to do istej miery pomoze.

e36power

Samozrejme ze posilka nebude Moja jedina aktivita, chcem do toho zahrnut aj plavanie, mozno beh, a urcite bicykel a korcule, toto su veci ktore robim casto a bavia ma, samozrejme ze anxieta(uzkost) neprejde len koli cviceniu priste potrebujem niake aktivity ktore zmensia moj cas rozmyslanim na hluposti a kde budem ventilovat vsetok moj adrenalin
Meno: velmo ti dakujrm za podporu, vazim si to a potesil si ma :) takuto reakciu som tu este nezazil :)

_meno

Ahoj e36power

Tvoj zaujem o posilnovanie je vyborny !
Paci sa mi aj ze vnimas urcite veci ktore by si rad zmenil a vnimas aj ze zlepsovanie narasta kazdym dnom.

Ak mozem zo skusenosti, sloboda je ked clovek ide tam, kde jeho mysel este nebola...tato dovera v zivot nam umoznuje vnimat aky je zivot laskavy a slobodny
(za mesiac sa pozries spatne ze tohto posilnovania som sa bal .. ved ako teraz vyzeram, ako sa citim, kolko ludi a miesto som vdaka tomu poznal atd atd ta sloboda je rozsirenie zivota ako takého :)

Ja osobne ti prajem vela radosti do posilnovania ako aj do zivota celkovo e36power ! :)

0vecka

podla mna posilovanie na to vhodne nieje... chcelo by to nieco viac kardio imho a nieco kam by si vysiel von mozno do lesa ale bo tak proste velke otvorene priestory

liecitel

to svinstvo mas na mysli tu uzkost hej?Posilnovanie je super sposob ako prist na ine myslienky a popritom si spevnit postavu (ovsem ak vies ako na to).Ale ci ta samotne cvicenie resp.krajsie telo zbavi uzkosti a inych negativnych pocitov? Tvoja uzkost je spojena s tym ze sa citis nepritazliva? trocha to pribliz viac ak chces..

LMarika

Sport nie je len fitko. Nie kazdy clovek ma vztah prave k nejakym monotonnym opakujucim sa pohybom so statim na jednom mieste. Niekomu lepsie vyhovuju cinnosti, pri ktorych ma v ramci sportu viac pohybu suvisiaceho s premiestnovanim sa, napriklad plavanie, beh, cyklistika, lezenie na umelych stenach... Mozes vyskusat viacere sporty a nakoniec zostat pri tom, ktory ti vyhovuje najviac. Mne osobne napriklad fitko nesedi, viac mi vyhovuju tie ostatne sporty, v poslednom case hlavne bicykel, ale nie stacionarny, na tom ma to nebavi, ale radsej zajdem do prirody na normalnom bicykli. Mam rada akekolvek sportove cinnosti suvisiace s vahou vlastneho tela. Kazde rano po zobudeni si dam 10-minutovku: kliky, drepy, brusaky, nieco na zadok a na vnutorne stehna a nerobim to pre postavu, ale pre dobry pocit, lebo je mi jasne, ze 10 minut denne toho s postavou vela neurobi, ale po cviceni sa dobre citim, dobre ma to naladi na cely den a aj sa skor preberiem... Okrem toho v zime obcas plavaren a lezenie na stenach, ale nie klettern, iba bouldern :D a v lete bicyklovanie. Kryta plavaren ano, normalne kupalisko v lete s bazenmi povedzme este ako-tak, ale k jazeru nikdy!!! To by ma pri mojej alergii na plesne asi zabilo. Takto to vyhovuje mne a fitko teda ozaj vobec nemusim, akosi citim, ze cvicenie na strojoch nie je pre mna. Dolezite je, aby si si sam nasiel sport, ktory ti vyhovuje, aj ked je pravda, ze u velkej vacsiny sportovcov je to prave fitko, aj ked nechapem, preco. Alebo skus fitko plus behanie k tomu. Bral si antidepresiva? Je to jedovate svinstvo, pri behu sa aj organizmus tusim zbavuje nejakych toxickych latok, pri saune tiez a pri kupani sa v morskej vode tiez... Na tvojom mieste by som k tomu fitku pridala este aj beh... a v zime skoky na svihadle, ked nie je dobre pocasie na behanie. Hlavne chod do toho a nevzdavaj sa. Rob, co ta bavi a nikdy viac uz na sport nezanevri. V zdravom tele zdravy duch.

e36power

Mna to bude bavit takze toho ze by som sa vzdal sa nebojim, a cim budes vidiet vacsie zmeny na sebe tak ma to bude viac a viac bavit :)

Kultak

TY si musíš stanoviť motiváciu a držať s jej.Začať nie je ťažké ale vydržať i keď sa nedarí.Musíš mať pevnú vôľu.

e36power

Ako to citim ja? Uz sa chcem stohtp svinstva dosta! Toto nieje zivot proste tak si chcem pomoc najma takouto formou, cize posilka,pohyb atd