ahojte .. môj psík má triašku ..začalo mu to v čera večer asi 3 hodiny predtým niečo ziedol kým som si toho všimol tak to mal uz ziedené no a potom večer ho zrazu začalo triast ja fakt neviem prosím poradte mi .. ešte stále ho trasie ..
Psia triaska
K tomu musim podotknut, ze niektori sa ani neobtazuju dat nam vediet, ako to dopadlo. My si tu robime starosti, ci vobec zviera este zije...
@ahoj, absolutny suhlas!
niektorí ľudia sp natoľko nechápaví alebo už neviem čo ! prečo preboha vypisujete na internet a nejdete k doktorovi. Strácate drahocenný čas a psa nechávate trpieť. Chodím na jednu online veterinárnu poradňu a ide ma poraziť, ak niekto píše :
môj pes prestal žrať čo mám robiť
môj pes zle skočil a kríva čo to znamená
môj pes sa stále škriabe
môj pes sa nevie postaviť na nohy
môj pes ...
si myslia, že tí doktorí sedia stále na nete a do pár minút odpovedia ... to trvá aj dva - tri dni !!!
a ako môžu psom pomôcť cez internet !!!! ???
poradiť môžu jedine v tom aké granule dávať, kedy očkovať, aké parazitárne obojky dať a pod...ale nie liečiť choroby !
presne tak, chod rýchlo k veterinárovi, môže mať teplotu a určite bolesti
Ako sa ma psik? V takom pripade nesmies stracat cas a rychlo k vet, prip. na pohotovost, lebo to moze byt vselico, aj otrava. Iste mal bolesti, vtedy sa psi tiez trasu.
Nevypisuj na internet a bež s ním k veterinárovi alebo aspoň zavolaj veterinárovi.