Da sa vyvolat menstruacia?

Príspevok v téme: Da sa vyvolat menstruacia?
zufala94

Ahojte, s borcom sme sa na zajtra dohodli na prvy sex. Mne to ale pride skoro, je to len par mesiacov a ja sa hanbim mu to povedat. Tiez som mu nepovedala, ze neberiem antiku (nemozem ju uzivat zo zdravotnych dovodov). Minle som mala plodne dni, tak to padlo a v tychto dnoch mam dostat menzes. Vraj ked budem mat menzes tak pockame. No ja s nim do postele ist nechcem zatial. On je dost nadrzany a bojim sa ze si najde inu ked nebudem mat nejaky padny dovod sa s nim nevyspat a rozmyslam, ze keby som dnes/zajtra dostala kramy tak by bolo ok. Problem je v tom, ze mam nepravidelny cyklus (31-33dni niekedy 35) a bojim sa, ze ma posle do pr*ele. Da sa menzes nejako (bez hormonov) vyvolat? Napr. nejake cviky alebo masturbacia? Fakt musim dnes/zajtra ten menzes dostat, lebo mi je trapne mu povedat, ze je to priskoro. Mozno by sa uspokojil opat len s analom, mozno nie. Fakt v tomto obdivujem byvaleho, ze ked som mu narovinu povedala, ze dnes nie tak nie a spali sme spoly len ked sme to obaja chceli. No Ado taky neni. Pripada mi skor ako borec-preto som ho tak na zaciatku pomenovala. Stacil mensi flirt v bare a hned sa namotal. Akoby som bola nejaka holka co ma rada jednovecerovky alebo co... Vobec nechape, ze ja taka niesom a sex nevnimam ako nejaku sutaz v pocte partnerov ale ako dokaz lasky. Lutujem, ze som vtedy s nim v bare flirtovala aby som si pohladila ego po rozchode s byvalym... Neviem, ci by mi chybal ale asi skor hej. Je celkom v pohode, len keby nebol taky nastojcivy. Neviem, co spravim ked nedostanem ten menzes.. Poradite mi nejake cviky, alebo nejake babske recepty ako tomu prichodu menzesu dopomoct?

Petrius

zachovaj si svoju dôstojnosť a pošli ho do riti....ako si napisala je to borec a tym že ta šmykne on bude vítaz a ty len dalsia v poradí....povedz mu na rovinu nie :)

sewie

ano, povedz mu ze to este nechces! ak sa na teba vykasle, nestal za to...
si zbytocne vymyslas somariny ako 5 rocna! ak nefunguje komunikacia taky vztah ti je na nic...