Ahojte, s borcom sme sa na zajtra dohodli na prvy sex. Mne to ale pride skoro, je to len par mesiacov a ja sa hanbim mu to povedat. Tiez som mu nepovedala, ze neberiem antiku (nemozem ju uzivat zo zdravotnych dovodov). Minle som mala plodne dni, tak to padlo a v tychto dnoch mam dostat menzes. Vraj ked budem mat menzes tak pockame. No ja s nim do postele ist nechcem zatial. On je dost nadrzany a bojim sa ze si najde inu ked nebudem mat nejaky padny dovod sa s nim nevyspat a rozmyslam, ze keby som dnes/zajtra dostala kramy tak by bolo ok. Problem je v tom, ze mam nepravidelny cyklus (31-33dni niekedy 35) a bojim sa, ze ma posle do pr*ele. Da sa menzes nejako (bez hormonov) vyvolat? Napr. nejake cviky alebo masturbacia? Fakt musim dnes/zajtra ten menzes dostat, lebo mi je trapne mu povedat, ze je to priskoro. Mozno by sa uspokojil opat len s analom, mozno nie. Fakt v tomto obdivujem byvaleho, ze ked som mu narovinu povedala, ze dnes nie tak nie a spali sme spoly len ked sme to obaja chceli. No Ado taky neni. Pripada mi skor ako borec-preto som ho tak na zaciatku pomenovala. Stacil mensi flirt v bare a hned sa namotal. Akoby som bola nejaka holka co ma rada jednovecerovky alebo co... Vobec nechape, ze ja taka niesom a sex nevnimam ako nejaku sutaz v pocte partnerov ale ako dokaz lasky. Lutujem, ze som vtedy s nim v bare flirtovala aby som si pohladila ego po rozchode s byvalym... Neviem, ci by mi chybal ale asi skor hej. Je celkom v pohode, len keby nebol taky nastojcivy. Neviem, co spravim ked nedostanem ten menzes.. Poradite mi nejake cviky, alebo nejake babske recepty ako tomu prichodu menzesu dopomoct?
Da sa vyvolat menstruacia?
zachovaj si svoju dôstojnosť a pošli ho do riti....ako si napisala je to borec a tym že ta šmykne on bude vítaz a ty len dalsia v poradí....povedz mu na rovinu nie :)
ano, povedz mu ze to este nechces! ak sa na teba vykasle, nestal za to...
si zbytocne vymyslas somariny ako 5 rocna! ak nefunguje komunikacia taky vztah ti je na nic...