Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Drzi si odstup

Príspevok v téme: Drzi si odstup
martin.mi

Ahojte,potreboval by som poradit pripadne radu najma od zenskeho pokolenia ktore vie ako zmysla zena,,s partnerkou s apozname dlhe roky,boli casy ked ma vlemi chcela len aj som nemohol do vztahu tak som neopatoval to co chcela potom prisla zmena a dali sme sa dokopy co bolo fajn kazde stretko bolo super ci doma ci vonku aj ked sme sa malo vidali kedze nieje z toho isteho mesta,,prislo obdobie kde sme obaja chceli dieta ,len anstal zdravotny proble u nej ato ju otocilo o 180 stupnou zacala ma odhanat vypisovat ze ma neluby a to trvalo 2 mesiace kym som jej nepovedal ze klamanie jej nejde azacal ju ignorovat potom sa priznala ze ma lubi a ze klamala lebo je dole psychicky zo zdravia potom s ato na par tyzdnou ukludnilo a teraz si drzi rapidne odstup nereaguje na pusy ani ekd cez den clovek napise ze mi chyba ani nic ale komunikovat komunikuje,ked jej uz ma dotiahne k stadiu ze jej poviem ze je ako chladnicka a nereaguje na nic tak vraj kecam drysty,teraz na mna vybehla stym ze si drzi odstup ze boli casy ked ona posielala a ja nic aze sa to obratilolen nechapem preco to robi ked cely cas sa snazila oto aby ma mala potom to dosiahne je fajn a nakoniec robi toto ,ja sa snazim to prekusat a som normalny dalej ale uz vomne lame lady a zacinam uvazovat ze to necham lebo vlastne z jej starny nedostavam spat nic,,potreboval yb som nazor ci to ukoncit alebo ju enchat kedy ju prejde to trucovanie alebo poradit ako sa snou otom porozpravat bez toho aby mala pocit ze ju tlacim do kuta alebo davam nasilu rozhodnutie ci to ukoncit ci nie,kedze kazdy vazny rozhovor sa utiahne a nedostanem z nej nic a to nechcem prosim o radu:(

odpovedam

Toto sa bude opakovat cely cas. Ocividne to nie je vyrovnana osobnost so zdravou sebauctou. Uraza sa, uraza aj teba, je pasivne agresivna, ale mam dojem, ze to tak trochu robis aj ty (ked jej hovoris, ze je ako chladnicka). potrebujete obaja dozriet, pretoze vztah bez ucty nemoze byt postaveny na laske, ale len na tzv. zavislosti - to je vtedy, ked s niekym ostavas, hoci si vztahom nie si isty, pretoze radsej chces zly vztah ako ziaden. Pouvazuj nad tym, ale su tvoje potreby a ako byt viac uctivy k sebe, ale aj k partnerke, a z jej strany by to malo byt tiez.

Moireal

Skonci to. Ona sa citi zle, lebo ma zdravotne problemy. Ja to viem pochopit. Kto nema markantne zdravotne problemy, nepochopi to. Nechaj ju. Bude to lepsie pre nu aj pre teba. Ona ti teraz nedokaze dat co potrebujes. Istym sposobom ta aj potrebuje no myslim ze pokial ona nezacne pracovat na sebe a svojom zdravi, bude to len horsie a budete sa trapit obaja. Tak si najdi zdravu a taku, co ti da co potrebujes. A jej drz palce a nehnevaj sa na nu ze ti teraz nedava co potrebujes. Zelaj jej len to dobre, rovnako ako sebe.