Nie..ja som s ním preto, aby sa chlap zchopil a zacal neico pre seba robit. JA som tiez msuela prejst velkou premenou aj po psychickej stranke, aby som mala nejaky vztah.
A trapi ma jeho zdravie, lebo sa obavam, ze on nemam take brucho z toho, ze by jedol casto nezdravo, ale z toho, ze si rad vypije, mozno kazdy vikend.
Moj dedo si rad vypil a viem co to boli problemy v manzelstve kvoli alkoholu.
Proste si myslim, ze uz od zaciatku treba dat nejake hranice..a ja mu velmi rada pomozem, ak ma nejaky psychicky problem a preto vidi vychodisko v partii a alkohole. Ta postava bude len bonus. NAjprv som si myslela, ze to je nadmernym prijmom, ale prisla som na to, ze to bude tym alkoholom a strachom, obavami, ze nema pracu.
Tiez, som trpela roznymid epresiami a potom hladala uspokojenie v ejdle...ale potom som aj cvicila, vstupila si do svedomia a makala na sebe.
A neverim, ze chlap to nedokaze,,,muz musi byt silny a ja potrebujem pri sebe silneho chlapa, s ktorym si bdueme vzajomne pomahat. ALe nie ze ja ho budem tahat. A toto si treba urcit hned na zaciatku vo vztahu,a spon sa usetrim sklamania, ktore do neho mozem davať.
Mam ho rada, ale musim priznat, ze sa za neho hanbim, ze pije a a aku ma posatvu. On ma uz u nich doma predstavil, teraz je len rad na mne. Aviem, ze moja rodina si tiez potrpi na postavu, tak uz viem, ake budu ohlasy. Chcem, aby menej pil a postava bude len bonus, ano z haldiska zdravia to beriem, ale aj z haldiska toho, ze sa za neho hanbit nemusim. Nechcem rpedsa, aby mal nejake vypracovane telo, ale taka stredna cesta by bodla. JA som sama na seba prisna, cvicim tiez, makam na sebe, ucim sa a tiez a to stoji vela namahy a odriekania.