Dobrý deň.
Mám taký problém v intímnej partii..pred dvoma dňami som po masturbácii pocítil jemné pálenie na predkožke,ale nebral som to nijak vážne pretože po osprchovaní to zmizlo.
Na druhý deň mi ale pri erekcii z pravej strany vytlačilo trocha hlienovitého mazu (podľa mňa ide o hnis).
Penis ma nebolí len ked ho viac stlačím na tej pravej strane.Žiadne viditeľné opuchy ani žiadna krutá bolesť to nieje.Pri normálnom režime pohybu to vôbec ani necítim...len ked ho viac stlačím tak cítim že to nieje príjemné (neviem ako ten pocit opísať) predkožku sa aktuálne bojím stiahnuť pretože sa mi trocha zúžila a nechcel by som si ju poškodiť...aby to nebolo ešte horšie.
Trochu je tam ten maz (hnis) vidieť,ale to až pri väčšom zásahu s tou predkožkou.
Ked som mal 7 rokov (neviem presne) tak som mal už problém s penisom že som ho mal zapálený a vtedy mi z toho vytekal žltkastý až zelenkastý hnis,ale teraz to nieje ani zdaleka také ako to bolo vtedy.Pretože to som mal tú pravú stranu opuchnutú a ked som prišiel k urologovi tak mi to silno stlačil a predkožku nasilu stiahol..celý ten proces ma vtedy strašne bolel a tak som plakal a kričal že ked si na to spomeniem tak mi je až zle.
Nechcel by som niečo také zažiť znova preto píšem sem či stým nemá niekto podobnú skúsenosť.Nedá sa to nejako liečiť doma? natieraním nejakou masťou,máčaním v nejakom čaji (to som niekde čítal) :-D
Mám 16 rokov.
Za všetky ROZUMNE komentáre a príspevky ďakujem.