Ahojte,
chcela by som zistiť, ako často vy vo vzťahu súložíte so svojim partnerom? My sme spolu 3roky. Prvý polrok, kedy sme sa len spoznávali, ranná láska bezstarostná, sme viackrát do týžňa súložili, resp. asi vždy, keď sme boli spolu. Mne sa to moc páčilo, bola som si taká istá, cítila som sa super proste, že ma stále takú túžbu na mňa, aj sme si veľa vášnivých sms písavali...
Neskôr, keď sme objavili problémy vo vzťahu, za banality sme sa doťahovali, tak ten sex opadával :/, ale bol stále vášnivý, krásny. Ja som cez toto obdobie bola tá, ktorá to stále chcela. Keď som mu to narovinu povedala, že čo sa deje, priznal sa mi, že keď sa s ním pohádam, tak sa mu fyzicky vzdialim a nemá potrebu...
No toto obdobie prešlo, hádok bolo stále menej, teraz už vôbec...už aj spolu vyše roka u jeho rodičov v dome bývame, máme súkromie, proste všetko super...až na sex :( postupne ma začal uspokojovať len orálne, a on nič, keď som sa ho dotkla tak vôbec nebol vzrušený a povedal, že nech nechám tak, že je unavený...keď sme súložili, tak sa vždy musel dorobiť ručne na mňa (ak by sme súložili, tak by mu to ešte veľmi dlho trvalo, preto si to takto začal zjednodušovať). A to mi príde veľmi podozrivé, lebo voľakedy nemal problém sa hneď po mojom vrchole aj on urobiť....
Alebo sme mali jednu polohu, ktorú sme používali, keď sme chceli, aby bol aj on už hotový. Vźdy tá poloha zabrala. A poslednou dobou vôbec nezaberá a vždy sa dokončí ručne :(.
Toto musí trvať už aj pol roka :( neviem presne. A pritom nám všetko klape. Aj športujem, cvičím, aby som bola sexy, aj on cvičí, čiže kondičku má...
A toto sa tak často opakovalo, až som prestala mať aj ja chuť na sex, už si to ani nepýtam, nedobiedzam, nič. Je to hrozné. Všetko je super, ale tento sex....a mňa to potom robí neistou, že čo sa deje, necítim sa tak sebaistá ako predtým, keď nám to v posteli klapalo. A inak už tuším aj mesiac to bude, čo sme spolu normálne nesúložili, teda možno raz v mesiaci :(. Je to zlé, však, viete mi poradiť čo s tým? Nemyslíte si, že má nejaký zdravotný problém s ním?
Je normálne málo sexu vo vzťahu?
Mat taketo problemy ani prezidentov plat by som nepotrebovala.
Proste ste spolu stastni vo vsetkych inych veciach, to je lepsie ako by to malo byt naopak...
Čo ocakavas po 3 r ?