Bepanthen krémik, je úplne perfektný, vždy zaberie na zaparenú ritku, moje ďeťúrence si ho aj sami pýtajú, keď ich svrbia zadočky, vedia, že im pomôže a súhlasím s predchádzajúcim príspevkom, že má výborné zloženie, úplne neškodné, jemné...
Zaparený zadoček vášho drobca bolí
ja používam od narodenia bepanthen. Najprv bepanthen extra a teraz bepanthen care. Som s ním veľmi spokojná. Je šetrný k detskej pokožke a zároveň ju chráni. Keď malému idú zúbky častejšie kaká a potom má podráždený zadoček. Natriem ho bepanthenom a na druhý deň je riťula v pohode. A keď sa dá, tak ho nechám aj chvíľu pobehať bez plienky, nech si pokožka oddýchne.
Správna hygiena, dobré plienky a ochranný krémik sú asi najdôležitejšie. Ja tiež pouzivam bepanthen, príp. bepanthen extra, ten je ešte obohatený o prírodný olivový olej a vit. B3, je určený hlavne pre najmensie deticky do 12 mesiacov.
Aj my zbožňujeme Bepanthen krémik, je úplne perfektný, vždy zaberie na zaparenú ritku, moje ďeťúrence si ho aj sami pýtajú, keď ich svrbia zadočky, vedia, že im pomôže a súhlasím s predchádzajúcim príspevkom, že má výborné zloženie, úplne neškodné, jemné...
nam sa velmi osvedcil bepanthen. pri troch detoch som toho vyskusala naozaj vela a zostali sme pri bepanthene. je jemny, mastny, bez alkoholu a parabenov. naozaj spokojnost.
Každá mamička vie, že zaparený detský zadoček dokáže narobiť poriadnu neplechu. Pravidelné prebaľovanie, dokonalá hygiena či „vzdušné kúpele“ by mali byť samozrejmosťou, no aj tak nie sú zárukou, že sa tomuto nepríjemnému problému vyhnete.