Vcera zistili mamke nador, dnes nam to potvrdili a utorok nas hospitalizuju na vysetrenia. S mamkou sme odjakziva partacky. Mam len 25 a neviem co robit. Som pred nou silna, neplacem, povzbudzujem ju ale vnutorne som sa uplne rosypala. Co mam robit? Ako jej pomoct? Som zufala. Okrem nej nemam nikoho a ona tiez len ma len mna ....
Mamka ma rakovinu
Neviem ako by sa to prejavovalo keby som tie lieky prestala brať a vôbec ich nemám v úmysle ich prestať brať. No predsa tým že v krvi sa nachádza určitý počet vírusov nie? To by mal každý vedieť
a keby ze neberes tie lieky tak ako by sa to prejavovalo? Resp. keby ze ides teraz na vysetrenie tak v com by boli tvoje vysledky odlisne od cloveka co nema HIV?
Liečiteľ dajak dlho má tú nechávaš čakať
Liečiteľ nemám žiadne príznaky žijem s tým už pomaly 8-9 rokov beriem 2 druhy liekov na večer čo sa týka vírusu som pod hranicami
Pokial ho budectreba operovat jednoznacne nech tvoja mama ide do bystrice ku profesorovi galandovi je najlepsi na slovensku mam snim skusenosti a nebyt jeho tak by bol koniec pretoze zachranil nemozne.... ... ten profesor je kapacita
Shayleen ako sa teda to HIV u teba prejavuje?
ig neviem ci mozem povedat ze liecim aj inych...skor pomaham inym objasnit resp.vysvetlit mozne priciny vzniku telesneho ci psychickeho problemu.Vyliecit sa moze clovek jedine sam ak zobere zodpovednost za svoj zivot (zdravie) do svojich ruk.Ja sa snazim ludom ukazat iny pohlad na zivot atd...Ak chces najdes ma na fb:Jozef Sakmar
Neskúšam ta som naozaj hiv pozitívna keď zadas môj Nick v niektorých témach som už o nej písala
Liecitel, ak liecis, aj druhych ludi, nielen seba, kde mozem najst na teba kontakt? Dakujem.
A si HIV pozitivna ci len ma skusas a potrebujes si nieco dokazat?