Testovanie 9 (monitor) 2015

Príspevok v téme: Testovanie 9 (monitor) 2015
Annnna

Veľmi sa bojím, že ma nezoberú ani ja jednu školu. Chcela som ísť na gymnázium a kedže som sa vždy dobre učila a myslela som si, že na to mám aj predpoklady. Bohužiaľ monitor som napísala veľmi zle. Ešte samozrejme neviem výsledok ale podľa toho čo som videla na internete som zo seba naozaj sklamaná. Poctivo som sa učila celých 9 rokov a pomyslenie na to, že som si celé tie roky učenia skazila jedným testom (rsp. dvoma) je na zabitie. Čo mám teraz robiť? Ak ste tiež písali monitor aké z toho máte pocity?

Alfredd

to je neuveritelne ake kapusty tlačia do hlavy v tomto školstve.. ja som mal zo slovenciny 66 a z matiky 33.. sice pred 9 rokmi, neviem ci sa odvtedy nieco nezmenilo ale pochybujem.. a ako strednu mam gympel, vzali ma tam bez prijimacok, znamky som mal 1/2/3 tusim aj nejaka ta 4 z matiky.. skutocne netusim co za kraviny do vas hustia ale na gympel sa dnes dostane kazdy.. uroven slovenskeho skolstva je smiesna pre vela strednych skol monitor nema ziadnu vahu ale robia sa prijimacky tak ako na VŠ .. decka neblaznite, dostanete sa vsade, pokial nechces byt doktor, programator alebo aka guta ktora spada pod 4% populacie SR ktora zaraba nadpriemer tak vsade inde ta beru.. toto iste bolo aj na mature na strednej vsetci nasrate v gatiach ze to pokaslu a nakonec aj ti co mali 4ky a 3jky na mature rozlietany nekde v čechach v prahe v brne.. klasika.. fakt mali by ste prestat pocuvat tichto komunistickych idiotov figurujucich v slovenskom skolstve, vas tam stresuju rozpravaju chujoviny pritom realita total ina.

Luky.P

Ja mám problém včera som písal monitor a z neoficiálnych odpovedí mi vychádza matematika 45-50 a slovenčina 60 neviem čo mám robiť veľmi sa bojím že ma nikam nezoberú.A to som sa na to pripravoval a stres spravil svoje :(

Kokos_ka

Hlavne nestresuj:) na strednú ťa zoberú ,ak si mala posledné roky dobré známky:)nič sa neboj,môžeš si podať aj odvolanie a takéto veci:) monitor nieje nič,a určite to nieje na zabitie:):) to vás len tak stresujú aby ste sa učili :)